Krenkerup Brewers Secret IV

kr.79,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 20354 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

Tiden er kommet for det fjerde kapitel i Brewer’s Secret-universet. Ligesom de tidligere hemmeligheder er denne skabt til dem, der leder efter en ekstraordinær oplevelse, men som ikke vil gå på kompromis med høj drikkelighed og glathed som afgørende faktorer. Kun Brew Master og ejeren kender hele processen bag disse hemmelige øl, og dette nye medlem af Brewers Secret-familien er ingen undtagelse. Brewers Secret IV er et resultat af Brew Masters-fortolkningen af ??den gamle bayerske Weizen (Doppel) bock. Det kræver stor tålmodighed at opnå en sådan velafbalanceret og kompleks øl.

En lang og langsom gæring over måneder var påkrævet for at nå det høje, men ikke for kraftige alkoholvolumen. Efter flere måneder i køleopbevaring, da Brew Master og ejeren var helt tilfredse, blev den aftappet i den karakteristiske skræddersyede Krenkerup-flaske med sin meget unikke og specielle etiketdesign. Brewers Secret IV er brygget ved hjælp af hjemmemarkedet Krenkerup maltbyg af meget høj kvalitet og de fineste tyske humle fra udvalgte avlere.

Aromaerne er frugtagtige med banan- og romnoter. Det er en fyldig og kompleks øl med svage toner af fed og kakao og med masser af malte toner, svesker, overmoden sød banan og rom. En hemmelig proces / ingrediens blev tilføjet til brygget, der tilføjede typiske træagtige noter af ristede egetræsfade og glatte tanniner, som også giver ølen et lille vinøst strejf. Du føler straks en varme i din krop – med sine 9,5% er dette en øl, du drikker med respekt og stor nydelse. Brewers Secret IV er en øl ud af denne verden.

Dette er en ekstraordinær øl af høj kvalitet, og når denne hemmelighed er væk, er den væk. Vi laver kun et enkelt parti af hver bryggerihemmelighed, inden vi kasserer opskriften, der aldrig skal kopieres eller bruges igen. Vores bryggeriers hemmelige øl er en engangsbegrænset udgave. Ingen replikaer, ingen genudgivelser.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Krenkerup Brewers Secret IV”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter