Invivo X – Sarah Jessica Parker Rose

kr.99,00

42 på lager

Varenummer (SKU): 5700000014162 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

En populær førsteklasses Rosé fra det sydlige Provence, resultatet af et samarbejde mellem en familieejet vingård, Sarah Jessica Parker og Invivo.

Vinen er lavet i samarbejde med en familieejet vingård i Lambesc, Sydprovence. Druerne er fra Roy Renés vinmarker, der spreder sig over 900 hektar omkring byerne Lambesc, Saint-Cannat og Rognes, der er virkelig traditionsrige og har en fantastisk historie. Den exceptionelle indflydelse fra bjergtoppene Chaîne des Côtes og Chaîne de la Trévaresse og fra et klima uden meget vand og frost giver druer af upåklagelig kvalitet. Druerne gærer i hele klaser med udblødning i få timer. Det er nok til at give den fantastiske farve og tekstur. Efterfølgende presses druerne let, mosten gærer ved lav temperatur i tanke af rustfrit stål til en næsten fuldstændig tørhed er opnået. Vinen lagrer med det lette bundfald i tanke af rustfrit stål, hvilket giver struktur. Ingen malolaktisk gæring sikrer vinens liflighed.

Om producenten:
Invivo blev grundlagt af Tim Lightbourne og Rob Camero i 2008, og deres vine er gennem tiden blevet hædret med priser og anerkendelser over hele verden. De har bl.a. indgået et samarbejde med den verdensberømte amerikanske skuespillerinde Sarah Jessica Parker fra kultserien ”Sex and the City”, og de har sammen skabt vinserien – ”INVIVO X, SJP”, som har taget anmeldere og vinelskere med storm.

I dag er Invivo én af de førende producenter i New Zealand, og de fortsætter med at levere vine af højeste kvalitet. Vinhusets historie er en påmindelse om, at med lidenskab, mod og innovation kan man skabe noget ekstraordinært.

90 point James Suckling

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Invivo X – Sarah Jessica Parker Rose”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter