Udsalg!

Geranium Gin 70 cl

kr.300,00

7 på lager

Varenummer (SKU): 3411063 Kategorier: , , , ,
Loading...

Beskrivelse

eranium Gin er resultatet af familiesamarbejdet mellem Henrik og Hudi Hammer. Deres kombinerede viden har skabt, hvad der i dag kategoriseres som én af verdens bedste premium London Dry Gin. Ginnen blev lanceret i 2009 med målet om at skabe en verdensklasse gin baseret på danske ingredienser. Hammer & Son producerer selv deres ”botanicals”, selv ginnens vigtige ingrediens, storkenæb. Storkenæb har desuden tidligere været anvendt som naturlægemiddel og kosttilskud, ofte i kombination med andre planter som fx enebær og citron. Ud over storkenæb indeholder Geranium Gin følgende ingredienser: Enebær, korianderfrø, citronskal, appelsinskal, lakridsrod, cassiabark, angelikarod, orrisrod og den hemmelige ingrediens, som Henrik Hammer ikke røber til nogen som helst.

Selve destilleringen og fremstillingen af ginnen foregår i på det anderkendte destilleri i Birmingham i England hos Langley Distillery af den kendte Master Destiller ’Rob’. Macerationen eller udblødningen af ingredienserne strækker sig over 48 timer i ren alkohol, der er fremstillet på hvede, hvorefter væsken destilleres, justeres med det reneste kildevand og til sidst tappes på den karakteristiske firkantede flaske.

Hammer & Son har fokus på de grønne værdier. Alt lige fra dyrkelsen af ingredienserne til strømmen, der anvendes, har bæredygtighed i førersædet.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Geranium Gin 70 cl”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter