Forte Ambrone

kr.100,00

Varenummer (SKU): 521269 Kategorier: , , ,
Loading...

Beskrivelse

FRUGTIG, OG FYLDIG MED MODNE TANNINER
Vinen fremstår indbydende i glasset med sin mørke, røde farve og lilla reflekser. Duften er præget af sorte kirsebær og modne, mørke bær. Vinen er fyldig, rund og yderst behagelig med silkebløde tanniner. Eftersmagen er sødmefyldt og behagelig.

En særdeles velegnet ledsager til de krydrede retter og grillet rødt kød.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling
Forte Ambrone Vino Rosso d’Italia er lavet på traditionelle italienske druer, bl.a. Primitivo. Druerne plukkes ved perfekt modenhed og gennemgår traditionel vinificering.

Om producenten.
Castellani-familien er én af grundpillerne i den toscanske vinindustri. Familien ejer flere ejendomme i regionen, som hver især drives separat med stor respekt for de enkelte markers særegenhed. Således fremelskes præcis de karakteristika, der er kendetegnende for de enkelte jorde. Castellani blev grundlagt i slutningen af det 19. århundrede, da vinmanden Alfred besluttede at aftappe og sælge sin vin. I 1903 blev firmaet officielt registreret ved handelskammeret i Pisa, og siden da har Castellani-familien eksporteret sine udsøgte vine fra Toscana til det meste af verden. Castellani-familien har fokus på innovation og udvikling, men den helt grundlæggende filosofi er den samme, som da forfædrene startede firmaet for over 100 år siden, ”en vins kvalitet starter med arbejdet i vinmarken”.

Firmaet er fortsat familiedrevet og flere generationer arbejder forbilledligt sammen om at skabe udsøgte vine. Således forenes den ældre generations erfaring med vitaliteten og modet fra den yngre generation i et fælles mål om at skabe vine af høj kvalitet.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Forte Ambrone”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter