Fercullen – Falls Irish Whiskey Blend small batch

kr.299,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): FER-FALL Kategori:
Loading...

Beskrivelse

Fercullen Falls er en skøn og mild irsk whiskey, der er produceret af malt- og grainwhiskey med et højt maltindhold, der virkelig fremhæver den unikke stil fra Powerscourt Distillery.

Det er en 50/50 blend, hvor maltwhiskeyen har ligget på amerikanske ex. bourbonfade og grain whiskeyen på en kombination af bourbonfade, og nye hårdt brændte egetræsfade. Med denne whiskey indvarsler Powerscourt destilleriet starten på en ny æra, da det er destilleriets første reelle release, hvor al whiskeyen er produceret på netop Powerscourt.

Whiskeyens navn ”Falls” refererer til Powerscourt vandfaldet, som er Irlands absolut højeste vandfald med en højde på 121 meter.

Denne whiskey er tappet på flaske ved 43% alkohol, og med dens højere maltindhold end den almene whiskey blend, så er den perfekt til at nyde ren eller som hovedparten i en cocktail.

Oplevelsen
I næsen fornemmes kanel, friske frugter, krydderurter, brunt sukker, karamel og en tydelig maltet note. Smagen er fyldig, blød og sød med toner af vanilje og maltkrydderi med en peberet afslutning, der også er varmende med krydderier og en god længde.

Yderligere information

Vægt 2,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fercullen – Falls Irish Whiskey Blend small batch”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter