Farmer’s Block Pinotage Rose

kr.80,00

Varenummer (SKU): 722077 Kategorier: , , ,
Loading...

Beskrivelse

FARMER’S BLOCK PINOTAGE ROSÉ

Dejlig frisk og frugtig rosévin med en smuk farve. En lækker terrassevin.

God til:
Fisk – fede, fisk – mager, ost – kraftig, ost – mild

FRIST OG FRUGTIG
Farmer’s Block Pinotage Rosé har en smuk krystalklar pink farve med et let orangeagtigt skær. Vinen er dejlig aromatisk med friske kirsebær og jordbær samt et flot krydret præg. En delikat, frisk og frugtrig rosé fra Sydafrika.

Vi anbefaler denne rosé til grillet lyst kød, fisk med sauce, lette pastaretter, tærter og salater.

Serveringstemperatur: 8-10°C

Fremstilling
Farmer’s Block Pinotage Rosé er høstet i Western Cape i Sydafrika. Druerne høstes nænsomt og bringes hurtigt til vineriet hvor de gennemgår en traditionel rosé-vinifikation med kortvarig udblødning på skallerne og lav gæringstemperatur, der bevarer druernes naturlige aromaer og friskhed i vinen.
Vinen transporteres fra Sydafrika i bulk og tappes i Danmark. Dette udgør en væsentlig reduceret CO2-belastning til sammenligning med vin importeret på flaske.

CO2 – Miljøvenlig
Transport af vin i bulk fra oprindelseslandet til aftapning i Danmark udgør en væsentlig reduceret CO2-belastning til sammenligning med vin importeret på flaske. I anerkendelse af det reducerede CO2-aftryk, men også sikringen af vinens kvalitet samt de økonomiske fordele ved transport af vin i bulk udgør bulkvin en stadig stigende del af vores forretning. Læs mere her – www.co2friendlywine.eu.

Om producenten
Leeuwenkuil Family Vineyards har to drivkræfter – kvalitetstid og kvalitetsvin. De sætter en ære i at bevare et stærkt familiebånd, og de deler en stor passion for at lave vin med henblik på at skabe spændende og mindeværdige vine fra et unikt terroir i Swartland. Willie og Emma Dreyer mødte hinanden, da de var 16, og sammen har de opbygget Leeuwenkuil og gjort vingården til det, den er i dag. De startede med 45 ha og har i dag 1250 ha med vinstokke. Leeuwenkuils rødder går helt tilbage til 1693, og navnet er en hyldest til de vilde løver, der strejfede omkring i markerne på jagt efter intetanende kvæg til at stille sulten med. De vilde løver udgjorde en stor trussel mod landmændene, så heldigvis for familien Dreyer egnede deres jord sig perfekt til dyrkning af vindruer.
Willies mantra er, at vi ikke arver jorden fra vores forfædre men nærmere låner den af vores børn.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Farmer’s Block Pinotage Rose”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter