Farmer’s Block Chenin-Viognier

kr.80,00

Varenummer (SKU): 622077 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

FARMER’S BLOCK CHENIN-VIOGNIER

Eksotisk og flot balanceret hvidvin, der viser essensen af Sydafrikas kunnen. En vin, der vil falde i de flestes smag.

God til:
Fisk – fede, fisk – mager, ost – kraftig, ost – mild, pasta og pizza

EKSOTISK OG FRISK
Farmer’s Block Chenin Viognier er gylden i glasset med en flot bouquet af eksotiske frugter. Smagen er aromatisk og frisk med fersken og abrikos. Vinen er dejlig harmonisk med tilpas syre.

Denne vin er perfekt som velkomst eller som ledsager til lette forretter.

Serveringstemperatur: 8-10°C

Fremstilling
Farmer’s Block Chenin Viognier er høstet i Western Cape i Sydafrika. Efter høsten bringes druerne hurtigt til vineriet for at gennemgå en traditionel vinifikation. Mosten gennemgår en kold gæringsproces for at beholde den friske frugt i den endelige vin. Den malolaktisks gæring giver vinen blød fylde.
Vinen transporteres fra Sydafrika i bulk og tappes i Danmark. Dette udgør en væsentlig reduceret CO2-belastning til sammenligning med vin importeret på flaske.

CO2 – Miljøvenlig
Transport af vin i bulk fra oprindelseslandet til aftapning i Danmark udgør en væsentlig reduceret CO2-belastning til sammenligning med vin importeret på flaske. I anerkendelse af det reducerede CO2-aftryk, men også sikringen af vinens kvalitet samt de økonomiske fordele ved transport af vin i bulk udgør bulkvin en stadig stigende del af vores forretning. Læs mere her – www.co2friendlywine.eu.

Om producenten
Leeuwenkuil Family Vineyards har to drivkræfter – kvalitetstid og kvalitetsvin. De sætter en ære i at bevare et stærkt familiebånd, og de deler en stor passion for at lave vin med henblik på at skabe spændende og mindeværdige vine fra et unikt terroir i Swartland. Willie og Emma Dreyer mødte hinanden, da de var 16, og sammen har de opbygget Leeuwenkuil og gjort vingården til det, den er i dag. De startede med 45 ha og har i dag 1250 ha med vinstokke. Leeuwenkuils rødder går helt tilbage til 1693, og navnet er en hyldest til de vilde løver, der strejfede omkring i markerne på jagt efter intetanende kvæg til at stille sulten med. De vilde løver udgjorde en stor trussel mod landmændene, så heldigvis for familien Dreyer egnede deres jord sig perfekt til dyrkning af vindruer.
Willies mantra er, at vi ikke arver jorden fra vores forfædre men nærmere låner den af vores børn.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Farmer’s Block Chenin-Viognier”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.