Fabian Prosecco Castello 4357 20cl

kr.45,00

3 på lager

Varenummer (SKU): 1321026 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

FABIANO PROSECCO DOC CASTELLO 4357

Frisk og frugtfyldt Prosecco der er dedikeret til Fabianos grundlægger og navngivet efter husnummeret på den første Fabiano vinbutik. Vinen er den perfekte eksponent for Fabianos høje kvalitet, der aldrig skuffer.

God til:
Aperitif, dessert, fisk – fede, fisk – mager

FRISK, LIFLIG OG FLØJLSBLØD
Sestiere Castello 4357 er smuk gul i glasset med fine grønlige reflekser. I duft og smag mødes man af en delikat frugtrig smag med et væld af gule frugter, friske æbler, pærer og en snert af blomster. I munden opleves vinen frisk, livlig og fløjlsblød. Eftersmagen er vedholdende og flot balanceret.

Denne Prosecco er et oplagt valg som aperitif, til lette fiskeretter eller til en frugtdessert.

Serveringstemperatur: 5-6°C

Fremstilling
Vinstokkene gror i en jordbund præget af ler, mudder og småsten, og det sikrer god dræning til stokkene og dermed druer med masser af intensitet og karakter. Druerne høstes relativt tidligt i deres modningsproces for at sikre et højt syreindhold og masser af friskhed i den endelige vin. Ved ankomst til vineriet presses druerne let og udblødes ved lave temperaturer, hvorefter den første gæring gennemføres for at skabe en base. Herefter gennemgår vinen en anden-gæring i tanke under tryk for at skabe vinens elegante bobler.

Om producenten
Huset Fabiano er en af de bedste producenter i Veneto området og har produceret vine af topkvalitet i 100 år. Fabiano-familien har samlet nogle af de bedste folk inden for vindyrkning og ønologi i Italien, og sammen udgør de et stærkt team, der er kendt for kærlighed til jorden, traditioner og gode vine.

Stilen er klassisk med et tvist af modernisme. Der anvendes mest store gamle fade, men i de senere år er der eksperimenteret mere med brug af små fade, hvilket bidrager til mere sødme og koncentration i husets vine.

Alle Fabiano’s vine er specielt velegnet til at blive nydt sammen med italiensk mad.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fabian Prosecco Castello 4357 20cl”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter