Eser, St. Nikolaus, Spätlese

kr.150,00

6 på lager

Varenummer (SKU): 1121027 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

ESER ST. NIKOLAUS RIESLING SPÄTLESE

Spätlese fremstilles af druer med en relativt højt sukkerindhold på høsttidspunktet, og den endelige vin har en pæn sødme, balanceret af en god syre.

God til:
Asiatiske retter, dessert

FRISK OG SØDMEFYLDT
Herlig sukkerbasse med duft af acaciehonning og fersken. Smagen er domineret af friske citrusfrugter og grønne æbler. Sødmen giver en god mundfylde og frugtsyren renser ganen på bedste vis.

En herlig ledsager til asiatisk mad, syrlige retter eller lette desserter med frisk frugt.

Serveringstemperatur: 8-10°C

Fremstilling
Dette er den originale type af vin fra de store tyske distrikter. Doosberg er navnet på marken der ligger lige bag ejendommen. Her høstes druerne med god modenhed og højt sukkerniveau. Druerne presses og høstet ved 85 oechsle minimum. Gæringen stoppes undervejs, så sødmen beholdes i den endelige vin. Denne vin er super flot balanceret mellem sødmen og syren.

Om producenten
Fra en af de mest berømte regioner i Tyskland har vi en af de unge stjernefrø i vort sortiment. Christoph Eser arbejder sammen med sin bror på ejendommen der er beliggende i den smukke by Oestrich-Winkel. Her har de til huse i en ejendom der dateres tilbage til 1894 hvor der gennem alle årene er blevet produceret vin. Denne villa har en dyb kælder der har de perfekte forhold til fremstilling af vin med god kølighed og optimal fugtighed. Eser domænet ejer 10 hektar med vinmarker omkring byen, heraf er de 80% tilplantet med Riesling, resten med Pinot Noir og Blanc.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eser, St. Nikolaus, Spätlese”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.