Eser Riesling No. 3

kr.110,00

Varenummer (SKU): 1121031 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

ESER RIESLING NO. 3, SIMPLY NO DRY

Weingut Eser ejes af to unge og energiske brødre. Thomas og Christoff er begge uddannet som ønologer og vinmagere. No. 3 Simply No Dry er hverken tør eller sød men lige midt i mellem. Et interessant bekendtskab.

FRUGTIG OG SAFTIG
No. 3 Simply Fruity har en fin lys farve. Duften er præget af moden frugt, som går igen i smagen. En frisk, sprød og saftig vin i god balance.

Vinen er det perfekte valg til krydrede asiatiske retter.

Serveringstemperatur: 9-11°C

Fremstilling
Familien Eser har 11 ha jord og stræber efter at dyrke markerne så miljøvenligt som muligt for at opnå færre druer men af højere kvalitet. Kun de fuldmodne druer når frem til presningen, hvor de med kærlighed og ekspertise forvandles til vin, som derefter lagres i den hvælvede kælder.

Om producenten
Fra en af de mest berømte regioner i Tyskland har vi en af de unge stjernefrø i vort sortiment. Christoph Eser arbejder sammen med sin bror på ejendommen der er beliggende i den smukke by Oestrich-Winkel. Her har de til huse i en ejendom der dateres tilbage til 1894 hvor der gennem alle årene er blevet produceret vin. Denne villa har en dyb kælder der har de perfekte forhold til fremstilling af vin med god kølighed og optimal fugtighed. Eser domænet ejer 10 hektar med vinmarker omkring byen, heraf er de 80% tilplantet med Riesling, resten med Pinot Noir og Blanc.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eser Riesling No. 3”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter