Don Papa Rye Aged Rum

kr.749,00

Type – Mørk Rom
Producent – La Tondena Distilleria, Bago Inc.
Land – Filippinerne
Region – Filippinerne
Indhold – 70cl
Alkohol – 45%
Alder – 4 år

Ikke på lager

Varenummer (SKU): DPC07 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

Denne smukt balanceret rom fra Filippinerne har tilbragt fire år på tidligere brugte rye-fade fra den amerikanske whiskeyproduktion. Smagen af Don Papa Rye Cask er rig, frugtig og fyldt med krydrede elementer fra rye-tønderne. Nelliker, sort peber og lette noter af dild er hvad man finder i denne rom. Rommen er tør og på den måde ret anderledes end mange af de andre aftapninger i Don Papa-serien. På trods af dette besidder rommen en overdådig frugtighed, som opleves utroligt sødmefuldt.

Rommen er gæret og destilleret på filippinske sukkerrør, og efterfølgende modnet på amerikanske egetræsfade. Modningen foregår for foden af Mount Kanlon på øen Negros i det sydlige Filippinerne, hvor den udvikles under de tropiske forhold inden den blendes og tappes på flaske.

Tilblivelsen af Don Papa-rommen er inspireret af historien om Dionisio Magbuelas, også kendt som “Papa Isio “, en af de glemte helte under den filippinske revolution. Inden revolutionen i det 19. århundrede arbejdede Papa Isio med produktion af sukkerrør. Sammen med sin gruppe af modstandsfolk, spillede Papa Isio en central rolle ved befrielsen af øen Negros fra den spanske kolonimagt. Don Papa Rum bliver i dag produceret på Negros og er det man kalder en Single Island Rum.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Don Papa Rye Aged Rum”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.