Domaines Bunan Bélouvé Rouge AOP Côtes de Provence

kr.160,00

8 på lager

Varenummer (SKU): 521585 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

DOMAINES BUNAN BÉLOUVÉ ROUGE AOP CÔTES DE PROVENCE

En klassisk Côtes de Provence-vin. Intens og indbydende.

God til:
Grill

INTENS OG FYLDIG
Bélouvé Rouge AOP Côtes de Provence er mørkerød næsten lilla i glasset. Duften er sprængfyldt med frugt og smagen er fyldig og intens med aromaer af røde bær og lakrids.

Serveres f.eks. til grillet kød, vildt og kraftige oste.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling
Bélouvé Rouge AOP Côtes de Provence er lavet på Syrah, Cabernet, Mourvèdre og Grenache. Jordbunden består af kalksten. Umodne og overskydende klaser fjernes, og der holdes nøje øje med druernes modenhed for at kunne høste på det helt rigtige tidspunkt. Efter endt høst, afstilkning og presning, udblødes og gærer druerne i 21-31 dage enten i koniske tanke af rustfrit stål eller i koniske træfade. Efter gæringsprocessen filtreres vinen og lagrer i 6 måneder på træfade.

Om producenten
Domaines Bunan ligger i Bandol i Provence. Bandol har en lang og eventyrlig fortid som vindyrkningsområde, og vinene fra Bandol har både haft deres op- og nedture gennem tiden.

I 1961 blev brødrene Paul og Pierre Bunan forelsket i en ejendom i Bandolregionen i det sydlige Frankrig. Med den stærke sol, den stenede jord og de tørre stenvægge er Bandol ideel til vindyrkning både geografisk og geologisk set. En geologisk fejl i undergrunden lader vinrankernes rødder forankre sig i det jordlag, der blev dannet i trias for over 250 millioner år siden. Det maritime mikroklima bidrager, sammen med det høje antal solskinstimer om året, yderligere til de gode vækstbetingelser i området.

I dag er Paul og Pierres børn alle gået ind i familievirksomheden inden for hver deres område. En tager sig af vinmarkerne, en anden af kommunikation, en tredje af salg og marketing og en fjerde af vinfremstillingen. Familiens motto er, at der laves god vin, når du respekterer vinstokkene. Siden 2009 har Domaines Bunan dyrket vinmarkerne uden insektgifte og ukrudtsmiddel og er i dag økologisk certificeret og dyrker ydermere druerne på biodynamisk manér, for som de siger, en tilfreds vinranke giver bedre druer.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Domaines Bunan Bélouvé Rouge AOP Côtes de Provence”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter