Domaine Perrachon Moulin a Vent Terres Roses

kr.140,00

1 på lager

Varenummer (SKU): 321015 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

DOMAINE PERRACHON MOULIN A VENT TERRES ROSES

En robust vin med aromaer der stammer fra de sydlige himmelstrøg og virkelig moden frugt.

God til:
Rødt kød, vildt, ost – kraftig

ROBUST OG FRUGTIG
Indtagende rubinrød i glasset. Duften domineres af iris, tørrede roser, krydderier og modne frugter, som går igen i smagen. Moulin a Vent Terres Roses vil have godt af at lagre nogle år.

Efter tre til fire års lagring er vinen den perfekte ledsager til rødt kød, vildt eller lagrede oste.

Serveringstemperatur: 14-15°C

Fremstilling
Vinen er lavet udelukkende på Gamay-druer fra vinstokke med en gennemsnitsalder på 50 år. De hele klaser sorteres og afstilkes delvist ved ankomst til vineriet og presses i en pneumatisk presse. Vinificeringen foregår på tanke af rustfrit stål. Den færdigtappede vin lagrer på flasker i slottets kælder. Vinen er bedst efter tre til fire års lagring.

Om producenten
Ejendommen La Bottière har været i familien Perrachons besiddelse siden 1877, men de tidligste spor af familien i vinbranchen findes tilbage i 1601.

Familien Perrachon laver vin som deres forgængere, på den traditionelle måde. De ejer i dag flere ejendomme og vinmarker i Bourgogne, og hovedparten af deres virksomhed foregår på Domaine des Mouilles, som de købte i 1989. Denne ejendom ligger i hjertet af Juliénas-regionen og har marker med den bedste beliggenhed og bedste jord. Deres vinmarker ligger i seks forskellige appellationer: Juliénas, Morgon, Moulin-à-Vent, Fleurie, Chenas og Saint-Amour. Familien Perrachon arbejder på at omstrukturere virksomheden, og indenfor den næste årrække vil de være i stand til at stoppe al brug af kemiske produkter.

Klimaet i Bourgogne er kontinentalt med vintre, som kan blive ekstremt kolde med sen frost og somre, hvor temperaturen kan blive ekstremt høj.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Domaine Perrachon Moulin a Vent Terres Roses”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.