Domaine Bunan Vin de Pierre Rose Mont Caume

kr.135,00

7 på lager

Varenummer (SKU): 721057 Kategorier: , , ,
Loading...

Beskrivelse

DOMAINES BUNAN VIN DE PIERRE ROSÉ IGP VIN DE PAYS DU MONT CAUME

En liflig og sprød rosévin fra Mont Caumes skygge.

God til:
Aperitif, kylling og kalkun, pasta og pizza, salater

FRUGTIG OG SPRØD
Vin de Pierre Rosé IGP Vin de Pays du Mont Caume lokker med sin sarte, lyse laksefarve. I duften finder du krydderier og røde bær. Smagen er frugtig og sprød.

Server Vin de Pierre Rosé IGP Vin de Pays du Mont Caume som aperitif på en varm sommerdag, til pasta, salat eller kylling.

Serveringstemperatur: 12-14°C

Fremstilling
Grenache- og Syrahdruerne til Vin de Pierre Rosé IGP Vin de Pays du Mont Caume kommer fra marker beliggende ved Mont Caume, som kaster sin skygge over vinmarkerne om morgenen. Mistralvinden suser ind over vinmarkerne og tørrer druerne, så sygdomme undgås. Jordbunden består af rødt ler og sandstensjord. Umodne og overskydende klaser fjernes, og der holdes nøje øje med druernes modenhed for at kunne høste på det helt rigtige tidspunkt. Druerne gennemgår traditionel vinifikation.

Om producenten
Domaines Bunan ligger i Bandol i Provence. Bandol har en lang og eventyrlig fortid som vindyrkningsområde, og vinene fra Bandol har både haft deres op- og nedture gennem tiden.

I 1961 blev brødrene Paul og Pierre Bunan forelsket i en ejendom i Bandolregionen i det sydlige Frankrig. Med den stærke sol, den stenede jord og de tørre stenvægge er Bandol ideel til vindyrkning både geografisk og geologisk set. En geologisk fejl i undergrunden lader vinrankernes rødder forankre sig i det jordlag, der blev dannet i trias for over 250 millioner år siden. Det maritime mikroklima bidrager, sammen med det høje antal solskinstimer om året, yderligere til de gode vækstbetingelser i området.

I dag er Paul og Pierres børn alle gået ind i familievirksomheden inden for hver deres område. En tager sig af vinmarkerne, en anden af kommunikation, en tredje af salg og marketing og en fjerde af vinfremstillingen. Familiens motto er, at der laves god vin, når du respekterer vinstokkene. Siden 2009 har Domaines Bunan dyrket vinmarkerne uden insektgifte og ukrudtsmiddel og er i dag økologisk certificeret og dyrker ydermere druerne på biodynamisk manér, for som de siger, en tilfreds vinranke giver bedre druer.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Domaine Bunan Vin de Pierre Rose Mont Caume”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter