Diplomatico Planas

kr.299,00

Type – Lys Rom
Producent – Destilerias Unidas S.A (DUSA)
Land – Venezuela
Region – Venezuela
Indhold – 70cl
Alkohol – 47%
Alder – Op til 6 år
Antal flasker produceres – N/A

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 7594003626884 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

Diplomático Planas er en unik hvid rom, der er lagret op til 6 år på egetræsfade. Rommen er overraskende intens for en hvid rom, hvilket skyldes en lang og kompleks proces lige fra høsten af sukkerrør til blending af rom fra forskellige destilleringsmetoder. Rommen er frisk og frugtig og har vundet et hav af priser og medaljer fra diverse internationale konkurrencer.

Hvordan er Diplomático Planas produceret?
Diplomático Planas produceres bl.a. af destilleriets egen sukkerrørsart, Caña Diplomática, fra destilleriets omkringliggende marker, hvilket giver rommen et unikt twist.

Planas fremstår som en ekstraordinær lys rom, bestående af blends fra tre forskellige destilleringsmetoder, Pot Still, Kolonne Still og Batch Kettle, hvilket giver en formidabel balance mellem det tunge, komplekse og lette. Rommen lagres op til 6 år, hvilket er en længere modningsproces end typisk for en hvid rom. Dette gør rommen elegant, fyldig og overraskende intens for en lys rom. Den komplekse kulfiltrering før tapning, er med til at give rommen sit klare. Rommen lagres på tre forskellige typer fade, hvilket er med til at adskille Planas fra andre lyse rom på markedet. De tre forskellige fade er henholdsvis ex bourbon, ex single malt og nye amerikanske egetræsfade.

Hvordan smager Planas?
Rommen har friske og tropiske aromaer af friskkværnet kaffe og kokosnød. Smagen fremstår let og frugtig med en silkeblød profil, som leder til en delikat og tydelig finish. Planas har en væsentlig højere alkoholprocent end de fleste lyse rom, hvilket gør den perfekt til cocktails, da smagen vil virke mere afbalanceret og kompleks.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Diplomatico Planas”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter