2018 DBR. Bodegas Caro

kr.485,00

2 på lager

Varenummer (SKU): 521199 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

BODEGAS CARO, CARO

Det bedste fra to vinkulturer i én vin. Her forenes to familier, to druer og to lande til én kult-vin. Kun produceret i begrænsede mængder.

God til:
Kalv, oksekød, svinekød, pasta og pizza, ost – mild, ost – kraftig

KRAFTIG, ELEGANT OG HARMONISK
Caro, Domaines Barons de Rothschild (Lafite) & Nicolas Catena, Mendoza Argentina, fremstår med en intens mørkerød farve med purpur reflekser. Duften er en bred palet af røde og sorte bær fra skoven. Smagen er fornemt struktureret med fløjlsbløde tanniner. Her er noter af brombær og solbær i skøn forening med det lidt krydrede præg fra fadlagringen.

Dette er en perfekt ledsager til lamme og oksekød. Passer også fortrinligt til kraftfulde oste.

Serveringstemperatur: 16-16°C

Fremstilling
Druerne Cabernet Sauvignon og Malbec er høstet manuelt i den sidste uge i marts og i den første uge i april. 1/3 af druerne kommer fra vinstokke, der er mere end 50 år gamle. Vinen fremstilles hovedsageligt af Malbec, tilsat en anelse Cabernet Sauvignon. Denne kombination giver en vin der kan drikkes ung, men også kan udvikle sig flot i kælderen. Den alkoholiske gæring foretages i ståltank, efterfulgt af malolaktisk gæring på egetræsfade. Vinen lagres efterfølgende i 18 måneder på franske egetræsfade fra Château Lafites eget bødkeri.

Om producenten
I 1999 kom et team fra Domaines Barons de Rothschild (Lafite) med Christophe Salin i spidsen, på rejse tilbage fra Los Vascos i Chile mod Frankrig til Mendoza i Argentina. Holdet var ikke på udkig efter en ny partner i Sydamerika, men fra en fælles bekendt havde de hørt rygtet, der over hele verden havde spredt sig som ringe i vandet om Nicolas Catena’s argentinske vin. Ham ville de træffe. Nicolas arrangerede en vertikal smagning for dem med Cabernet Sauvignon og Malbec. Da Christophe smagte 1993 Catena Cabernet Sauvignon, blev han slået af vinens elegance, og interessen for at prøve Malbec blev samtidig vakt. Under besøg på forskellige vingårde afslørede Nicolas sin store beundring af Lafite til Christophe. Det blev begyndelsen på et venskab baseret på gensidig respekt og beundring.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2018 DBR. Bodegas Caro”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.