Davidsen’s Pirate Realease 8 Years Blend

kr.300,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 4012061 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

DAVIDSEN’S PIRATE RELEASE RUM, BLEND 8

Pirate Release – Blend 8 er en ægte caribisk skat fyldt med udsøgte romtyper fra Jamaica, Barbados og Den Dominikanske Republik. En velsmagende mørk rom.

Pirate Release Rum er en sand nydelse for enhver pirat, der søger en dejlig rom, rig på tropiske aromaer og med en harmonisk sødme.

Fremstilling
Ohøj, din landkrabbe! så fik du grabberne i gode gamle Oskar Davidsens rom, som han ærligt og redeligt har plyndret fra Jamaica, Barbados og Den Dominikanske republik.

Pirate Release Rum er en ægte caribisk skat bestående af udsøgte romtyper fra Jamaica, Barbados og Den Dominikanske Republik, som tilsammen giver en velsmagende og dyb mørk rom. En del af denne rom har lagret i minimum otte år i amerikanske egetræsfade.

Om producenten
DAVIDSEN’s Rum & Blends er en serie i absolut topkvalitet. Serien har fået navn efter grundlæggerne af familiefirmaet Oskar Davidsen & Co.

Fast forankret i firmaets stolte traditioner og med høj fokus på kvalitet, er DAVIDSEN’s Rum & Blends omhyggeligt udvalgt af vores kældermester og importeret fra Caribien og Jamaica.

Yderligere information

Vægt 2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Davidsen’s Pirate Realease 8 Years Blend”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter