Copper Lane Cabernet Sauvignon Stellenbosch

kr.150,00

Varenummer (SKU): 522075 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

COPPER LANE PREMIUM RESERVE CABERNET SAUVIGNON

Fyldig og elegant med koncentreret Cabernet Sauvignon karakter. Perfekt afslutning med lækre krydrede toner fra lagringen på egetræ.

God til:
Grill, kalv, lam, rødt kød

FYLDIG, KONCENTRERET OG ELEGANT
Copper Lane Premium Reserve er smuk dybrød i glasset med mørke næsten sorte strejf. Bouqueten er tæt af solbær, jordbær og blåbær. I munden opleves vinen fyldig og koncentreret med en elegant Cabernet Sauvignon karakter. I smagen går noterne fra duften igen, bærrene er dominerende og suppleres flot af fine egetræstoner og et let krydret præg fra fadlagringen.
Copper Lane Premium Reserve er en oplagt ledsager til grillmad, kalvekød, lam og et bredt udvalg af oste.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling
Copper Lane Premium Reserve er lavet på særligt udvalgte Cabernet Sauvignon-druer, som høstes fra veldrænede vinmarker med skiffer- og granitpræget jordbund. Det hårde underlag giver stærke og spændstige stokke og dermed høj intensitet i druerne. Druerne plukkes i slutningen af marts i de tidlige morgentimer og bringes direkte til vineriet. Her presses de let, og gennemgår efterfølgende en 36 timer lang udblødning, hvorefter den gærer ved kontrollerede temperaturer i rustfri ståltanke. Vinen hviler i tre måneder i tankene og når den er faldet til ro, lagres den nænsomt på egetræ i otte måneder og opnår hermed den høje kvalitet.

CO2 – Miljøvenlig
Transport af vin i bulk fra oprindelseslandet til aftapning i Danmark udgør en væsentlig reduceret CO2-belastning til sammenligning med vin importeret på flaske. I anerkendelse af det reducerede CO2-aftryk, men også sikringen af vinens kvalitet samt de økonomiske fordele ved transport af vin i bulk udgør bulkvin en stadig stigende del af vores forretning. Læs mere her – www.co2friendlywine.eu.

Om producenten
Leeuwenkuil Family Vineyards har to drivkræfter – kvalitetstid og kvalitetsvin. De sætter en ære i at bevare et stærkt familiebånd, og de deler en stor passion for at lave vin med henblik på at skabe spændende og mindeværdige vine fra et unikt terroir i Swartland. Willie og Emma Dreyer mødte hinanden, da de var 16, og sammen har de opbygget Leeuwenkuil og gjort vingården til det, den er i dag. De startede med 45 ha og har i dag 1250 ha med vinstokke. Leeuwenkuils rødder går helt tilbage til 1693, og navnet er en hyldest til de vilde løver, der strejfede omkring i markerne på jagt efter intetanende kvæg til at stille sulten med. De vilde løver udgjorde en stor trussel mod landmændene, så heldigvis for familien Dreyer egnede deres jord sig perfekt til dyrkning af vindruer.
Willies mantra er, at vi ikke arver jorden fra vores forfædre men nærmere låner den af vores børn.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Copper Lane Cabernet Sauvignon Stellenbosch”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter