Churchill’s 30 Years Old Tawny

kr.800,00

3 på lager

Varenummer (SKU): 2121313 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivelse

Lys ravfarvet/kobberfarvet i glasset. Kompleks og forførende duft af karamel og cedertræ med hints af friske, mørke bær. Elegant og blød i munden med en kombination af friskhed og alder og noter af tørret frugt og appelsinskræl kombineret med hints af blomster og mentol. Lang og fløjlsblød eftersmag.

Serveringstemperatur: 12-14°C

Fremstilling:
Som alle andre portvine fra Churchill’s vinificeres de forskellige vine, der bruges til Late Bottled Vintage i traditionelle granit-“lagares”. Efter gæring lagrer vinen i brugte egetræsfade i gennemsnitligt 30 år. Derefter blandes de efter husets stil. Churchill’s LBV er filtreret og klar til at nyde med det samme, så den kræver ikke at lagre yderligere i flasken.

Om producenten:
Churchill´s er et familiedrevet firma, som ligger i Vila Nova da Gaia og i Douro-dalen. Firmaet blev født af passion og mod, et usædvanligt barn af gamle traditioner og ungdommelig vision. Churchill´s tror på, at det er muligt at ære fortiden uden at leve i den. Johnny Graham grundlagde Churchill´s som 29-årig i 1981 med ønsket om at give den traditionelle portvinsverden en mere personlig, tør stil med et frisk pust.
Churchill´s tror på det simple og naturlige. Deres vine er elegante med en naturlig syre og friskhed og laves udelukkende med klasse A-druer. De laver portvin og vin til børnebørnene, ikke til deres egen generation, og de går dedikeret op i at bevare planeten, så børnebørnene en dag kan gøre det samme. Churchill´s tænker i årtier, ikke kun på den næste høst, deres vine er lavet til at lagres.
Bæredygtighed står højt på Churchill´s dagsorden i alle aspekter af virksomhedens drift. De er med i ”Integrated Production Protocol”, som er en international certificering af bæredygtigt landbrug. I alle processer tænkes der i at have et minimalt spild og i at bruge genbrugsmaterialer.

Alle druerne til Churchill’s portvine høstes manuelt, sorteres to gange og trædes med fødderne i gamle tanke til samme formål på Quinta da Gricha. At træde druerne med fødderne giver en nænsom og grundig presning af druerne og skindet uden at ødelægge kernerne, og derved udtrækkes så meget farve og tanniner som muligt mens den friske naturlige druesmag og -duft bevares bedst muligt.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Churchill’s 30 Years Old Tawny”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter