Charles Mignon, Comte de Marne Rose Grand Cru Brut

kr.800,00

18 på lager

Varenummer (SKU): 1421007 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

CHARLES MIGNON CUVÉE COMTE DE MARNE ROSÉ GRAND CRU CHAMPAGNE BRUT

Rosé Champagne er pragtfuld, en Champagne med kompleksitet og kraft nok til at følge med det bedste mad. Denne er endda fremstillet af druer fra de bedste marker, der alle er klassificeret Grand Cru.

God til:
Aperitif, fisk – fede, dessert

VELSMAGENDE OG ELEGANT
Charles Mignon, Comte de Marne, Rosé Grand Cru er flot laksefarvet i glasset med en fin konstant mousse. I duften fornemmes jordbær, brombær og friske røde bær. Smagen er fornemt balanceret med varm frugt og en elegant mousse.

En god ledsager til fiskeretter, asiatisk mad og milde kødretter.

Serveringstemperatur: 8-9°C

Fremstilling
Denne Comte de Marne er fremstillet af 70% Chardonnay og 30% Pinot Noir. Det hele fra første presning af druer fra Grand Cru-områderne i Montagne de Reims, Louvois, Bouzy, og fra Côte des Blancs, Avize, Cramant, Chouilly. Kombinationen giver god kraft i vinen og potentiale til, at vinen kan udvikle sig i op til 10 år under optimale betingelser.

Om producenten
Charles Mignon er beliggende i Épernay, som er en af de vigtigste byer i Champagne-regionen. Her ligger mange store huse, men kun ganske få der som Charles Mignon har familiekarakter og som holder fast i sin identitet. Alle vine produceres med et øje på familiens traditioner gennem tiden, og Bruno Mignon sørger for, at hans familietraditioner holdes i hævd. Kældrene ligger dybt under byen, og her får champagnerne lov til at udvikle sin kompleksitet til glæde for den sande livsnyder.

Charles Mignon er champagne af høj kvalitet fra 1. Cru eller Grand Cru marker. Fortryllende dråber, hvad enten det er Brut, Sec, Rosé eller den fantastiske top cuvée Comte de Marne.

Yderligere information

Vægt 2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Charles Mignon, Comte de Marne Rose Grand Cru Brut”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.