Chairman’s Reserve Legacy

kr.350,00

7 på lager

Varenummer (SKU): 100-450530 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

Chairman’s Reserve Legacy er en hyldest til St. Lucia Distillers formand, Laurie Bernard, som var pioner inden for blending af rom fra forskellige destillationstyper. Passende for Laurie Bernards vision er Legacy-rommen derfor et fantastisk blend af rom fra hhv. pot still, batch still og column still, hvilket giver rommen en vidunderlig intensitet og kompleksitet. Rommen har dejlige noter af rosin og karamel, som harmonerer skønt med tobak, vanilje og banan.

Hvordan produceres Chairman’s Reserve Legacy?

Rommen er en blanding af rom-destillater fra Coffey stills, batch stills og pot stills, der er lagret i egetræsfad mellem 5 til 8 år, hvilket giver kompleksitet til rommen. Størstedelen af blandingen til Legacy-rommen kommer fra traditionel sukkerrørsmelasse, mens det skjulte pift i rommen skyldes inkluderingen af ”Rhum Agricolle”, der er produceret af friske sukkerrør fra destilleriets omkringliggende sukkerørsmarker.

Hvordan smager Reserve Legacy?
Rommen har en let gyldenbrun mahogni-nuance og har en perfekt balance af noter fra rosiner og karamel, der harmonerer skønt med tobak, vanilje og banan. Rommen smager dejligt af sød créme brûlée, vanilje og ingefær med en dejlig lang og dvælende finish.

Hvordan bør Chairman’s Legacy nydes?
Chairman’s Legacy er intens og kompleks, hvilket vil sige, at den både kan nydes rent såvel som i cocktails for at give et ekstra pift til traditionelle drinks.

Hvad er ellers specielt ved Chairman’s Reserve Legacy?
Laurie Bernard er søn af St. Lucia Distillers grundlægger, Dennis Bernard. Det var dog Laurie Bernard, med sin vision omkring blending af rom fra forskellige destilleringstyper, som løftede destilleriet til de højder, som kendetegner Chairman’s Reserve i dag med et hav af internationalt anderkendte priser. Det var desuden Laurie Bernard, som besluttede at genplante sukkerrør omkring destilleriet, for at have kontrol lige fra høst til aftapning på flaske.

Desuden gav Romhatten.dk denne rom 87 point og skrev bl.a. ”Det er virkelig en flot rom, og samtidig en rom som emmer af St. Lucia … En kæmpe anbefaling herfra”.

Type: Rom
Land: St. Lucia
Flaskestørrelse: 70 cl.
Alkoholprocent: 40%

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chairman’s Reserve Legacy”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter