Ch. de la Charriere Chassagne Montrachet Les Champ

kr.530,00

1 på lager

Varenummer (SKU): 421009 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivelse

CHÂTEAU DE LA CHARRIÈRE LES CHAMPS DE MORJOT CHASSAGNE-MONTRACHET BLANC

En herlig frisk vin med god fylde og uovertruffen vedvarende eftersmag.

God til:
Fisk – mager, kylling og kalkun, skaldyr

FYLDIG OG VEDVARENDE
Vinen er delikat lys i glasset. En frisk duft af citrusfrugt og hvide stenfrugter blandes med ristede noter. En fyldig og smagsfyldt vin med uovertruffen aromatisk vedholdenhed.

Chassagne-Montrachet Les Champs de Morjot Blanc passer perfekt til hvidt køl og retter med fisk eller skaldyr.

Serveringstemperatur: 12-13°C

Fremstilling
Chassagne-Montrachet Les Champs de Morjot Blanc er lavet udelukkende på Chardonnaydruer. Første sortering af druerne sker allerede ved plukningen og anden sortering sker i vineriet. Begge dele foregår i hånden. Derefter presses de i en trykluftdrevet presse, og mosten afkøles og hviler på tanken i 24-36 timer. Herefter kan den alkoholiske gæring påbegyndes i tanken, men den færdiggøres på franske egetræsfade. Efter endt alkoholisk gæring startes den malolaktiske gæring, som på naturlig vis reducerer syreindholdet i vinen. I løbet af den malolaktiske gæring foretages omrøring, som hvirvler bundfaldet op og giver fylde og kompleksitet til vinen. Efter 10 til 12 måneder på fade klares og filtreres vinen inden tapning, som sker i perioden, hvor månen er i aftagende. At tapningen sker i netop denne periode tilfører vinen ekstraordinær friskhed og frugt.

Om producenten
Château de la Charrière ligger nær byen Santenay i den sydlige del af Bourgogne-distriktet, Côte de Beaune. Domainets marker ligger 250 meter over havets overflade, og dækker et areal på 15 ha, hvor jorden er sammensat af kalk og ler.

På skråningen er 2,5 ha af jorderne 100% beplantet med Bourgognes “store” rødvinsdrue, Pinot Noir. Vinstokkene har en gennemsnitsalder på 35 år. Det årlige høstudbytte udgør 50 hl pr. ha. Slottet er ejet af Yves Girardin, der også er ansvarlig for produktionen.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ch. de la Charriere Chassagne Montrachet Les Champ”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter