Castellani Chianti

kr.70,00

Varenummer (SKU): 511083 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

INTENS OG VELSMAGENDE
Chianti DOCG fra Castellani har en smuk rubinrød farve. Duften er præget af frisk sommerfrugt og blomster. Vinen har en god elegance med smag af friske saftige kirsebær og jordbær samt krydderier såsom sort peber og vanilje. En herlig friskhed i denne vin giver en god eftersmag.

En god ledsager til kylling, kalkun eller milde oste.

Serveringstemperatur: 18-20°C

Fremstilling
Chianti DOCG er produceret på Sangiovese med en anelse Canaiolo og Ciliegiolo, der giver lidt mere blødhed til vinen. Druerne høstes fuldmodne i september måned.

Vinificationen er traditionel. Druerne afstilkes, og skallerne roteres i den gærende most, indtil den har opnået sin rubinrøde farve. Gæringen finder sted ved en kontrolleret temperatur, som bevarer druernes dejlige frugt i den endelige vin. Efterfølgende hviler vinen på rustfrie ståltanke, inden den tappes på flaske.

Om producenten
Castellani-familien er én af grundpillerne i den toscanske vinindustri. Familien ejer flere ejendomme i regionen, som hver især drives separat med stor respekt for de enkelte markers særegenhed. Således fremelskes præcis de karakteristika, der er kendetegnende for de enkelte jorde. Castellani blev grundlagt i slutningen af det 19. århundrede, da vinmanden Alfred besluttede at aftappe og sælge sin vin. I 1903 blev firmaet officielt registreret ved handelskammeret i Pisa, og siden da har Castellani-familien eksporteret sine udsøgte vine fra Toscana til det meste af verden. Castellani-familien har fokus på innovation og udvikling, men den helt grundlæggende filosofi er den samme, som da forfædrene startede firmaet for over 100 år siden, ”en vins kvalitet starter med arbejdet i vinmarken”.

Firmaet er fortsat familiedrevet og flere generationer arbejder forbilledligt sammen om at skabe udsøgte vine. Således forenes den ældre generations erfaring med vitaliteten og modet fra den yngre generation i et fælles mål om at skabe vine af høj kvalitet.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Castellani Chianti”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter