Castellani Chianti Classico Riserva

kr.130,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 511075 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

CASTELLANI CHIANTI CLASSICO RISERVA DOCG

Chianti Classico Riserva DOCG fra Castellani er fremstillet på særligt udvalgte Sangiovese-druer fra markerne i Chianti Classico-appellationen, det ældste område i Chianti.

God til:
And, oksekød, vildt

HARMONISK OG SMAGFULD
Chianti Classico DOCG, Castellani, har en smuk rubinrød farve. Duften er præget af frisk sommerfrugt og blomster. Vinen er mediumfyldig og elegant med smag af friske saftige kirsebær og hindbær samt krydderier såsom sort peber og vanilje. God struktur og flot lang eftersmag.

Vinen er en fin ledsager til rødt kød, lam, pasta og ikke for stærk ost.

Serveringstemperatur: 18-20°C

Fremstilling
Chianti Classico er produceret på 100% Sangiovese. Druerne høstes fuldmodne i september måned.

Vinificationen er traditionel. Druerne afstilkes og skallerne roteres i den gærende most til den har opnået sin rubinrøde farve. Gæringen finder sted ved en kontrolleret temperatur, som bevarer druernes dejlige frugt i den endelige vin. Efterfølgende lagres vinen i 24 måneder på egetræsfade. Vinene stikkes sammen i god tid, inden de tappes på flaske.

Om producenten
Castellani-familien er én af grundpillerne i den toscanske vinindustri. Familien ejer flere ejendomme i regionen, som hver især drives separat med stor respekt for de enkelte markers særegenhed. Således fremelskes præcis de karakteristika, der er kendetegnende for de enkelte jorde. Castellani blev grundlagt i slutningen af det 19. århundrede, da vinmanden Alfred besluttede at aftappe og sælge sin vin. I 1903 blev firmaet officielt registreret ved handelskammeret i Pisa, og siden da har Castellani-familien eksporteret sine udsøgte vine fra Toscana til det meste af verden. Castellani-familien har fokus på innovation og udvikling, men den helt grundlæggende filosofi er den samme, som da forfædrene startede firmaet for over 100 år siden, ”en vins kvalitet starter med arbejdet i vinmarken”.

Firmaet er fortsat familiedrevet og flere generationer arbejder forbilledligt sammen om at skabe udsøgte vine. Således forenes den ældre generations erfaring med vitaliteten og modet fra den yngre generation i et fælles mål om at skabe vine af høj kvalitet.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Castellani Chianti Classico Riserva”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter