Casa Balaguer Sein Øko

kr.150,00

1 på lager

Varenummer (SKU): 521733 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivelse

CASA BALAGUER SEIN, ØKOLOGISK

Opkaldt efter en af firmaets grundlægger, Eliseo, og samme navn som den yngste søn i familien og dermed bindeled mellem fortiden og fremtiden. Blød og rund vin.

God til:
Rødt kød, grill, svinekød, pasta og pizza

VELBALANCERET OG FYLDIG
Forførende mørk kirsebærrød farve med lilla strejf. Duft af modne, mørke bær og vinterbær med hints af krydderier. God syre og længde i ganen med sødmefyldte, velbalancerede tanniner, der giver en enestående fylde og struktur i afslutningen.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling
Sein er en blanding af 60% Monastrell, 20% Garnacha Tintorera og 20% Syrah. Høsten er manuel og druerne sorteres omhyggeligt inden udblødning ved kontrolleret temperatur og gæring, som tager 20 dage efterfulgt af malolaktisk gæring og lagring, som tager mindst 12 måneder og i franske egetræsfade.

Om producenten
Det familiedrevne firma Casa Balaguer (Vinessens) ligger i Villena, Valencia. Ejendommen består af ca. 70 hektar opdyrket jord fordelt på to landbrug. Der er 25 km mellem de to landbrug, hvilket giver meget forskellige dyrkningsbetingelser. Finca Harina ligger ved foden af Sierra Salinas og er omringet af tre bjergkæder, hvilket giver et særligt mikroklima til dyrkning af Monastrell. Det andet landbrug, Finca Casa Balaguer, ligger i dalen til Villena a Cañada og er mod nord og syd beskyttet af to bjerge, men mod øst udsat for havbrisen, hvorfra den østlige vind kommer ind. Herudover kommer en vinmark med Moscatel ved havet i Lagunas de La Mata Naturpark.

Familiens filosofi er at fremstille vine af høj kvalitet med minimal indblanding. De er modstandere af at bruge sprøjtemidler, ukrudtsmidler og kunstgødning. I stedet foretrækker de biodynamiske principper og økologisk gødning, som de selv komposterer. Druerne gæres med lokalt gær fra vinmarkerne, hvor de er dyrket. Det er for familien den optimale garanti for oprindelse og giver den perfekte afspejling af det sted, druerne er dyrket. Alle druer høstes manuelt i små kasser og gennemgår en streng udvælgelsesproces inden transport til vineriet. Derved sikrer de sig, at kun druer af højeste kvalitet bliver til vin. Vineriet har fire slags materiale til gæring og lagring af vinen: stål, træ, beton og ler.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Casa Balaguer Sein Øko”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.