Casa Balaguer La Casica del Abuelo Øko

kr.110,00

Varenummer (SKU): 521729 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

CASA BALAGUER LA CASICA DEL ABUELO, ØKOLOGISK

Blød og behagelig vin med sødme, veludviklede tanniner og velbalanceret.

God til:
Tapas, rødt kød, ost – kraftig

BLØD OG SØDMEFYLDT
Indtagende mørk kirsebærrød farve med lilla reflekser. Saftig duft af røde og sorte bær blandet med blommer og svesker og med hints af balsamiske og aromatiske urter. Blød i ganen med søde, veludviklede tanniner og en velbalanceret syre. Et lækkert blend fra middelhavsområdet.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling
Bedstefars skur (La Casica del Abuelo) blev opført i 1932 og er det lille bondehus på ejendommen Puerto de la Harina, hvor familiens bedstefar plejede at opbevare sine beskærings- og høstredskaber. Efter den manuelle høst gennemgår druerne en grundig sortering på vineriet. Udblødningen sker ved kontrolleret temperatur inden gæring, som tager 17 dage og er med både drueskind og -sten. Derefter lagrer vinen i fem måneder i nye franske og amerikanske egetræsfade.

Om producenten
Det familiedrevne firma Casa Balaguer (Vinessens) ligger i Villena, Valencia. Ejendommen består af ca. 70 hektar opdyrket jord fordelt på to landbrug. Der er 25 km mellem de to landbrug, hvilket giver meget forskellige dyrkningsbetingelser. Finca Harina ligger ved foden af Sierra Salinas og er omringet af tre bjergkæder, hvilket giver et særligt mikroklima til dyrkning af Monastrell. Det andet landbrug, Finca Casa Balaguer, ligger i dalen til Villena a Cañada og er mod nord og syd beskyttet af to bjerge, men mod øst udsat for havbrisen, hvorfra den østlige vind kommer ind. Herudover kommer en vinmark med Moscatel ved havet i Lagunas de La Mata Naturpark.

Familiens filosofi er at fremstille vine af høj kvalitet med minimal indblanding. De er modstandere af at bruge sprøjtemidler, ukrudtsmidler og kunstgødning. I stedet foretrækker de biodynamiske principper og økologisk gødning, som de selv komposterer. Druerne gæres med lokalt gær fra vinmarkerne, hvor de er dyrket. Det er for familien den optimale garanti for oprindelse og giver den perfekte afspejling af det sted, druerne er dyrket. Alle druer høstes manuelt i små kasser og gennemgår en streng udvælgelsesproces inden transport til vineriet. Derved sikrer de sig, at kun druer af højeste kvalitet bliver til vin. Vineriet har fire slags materiale til gæring og lagring af vinen: stål, træ, beton og ler.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Casa Balaguer La Casica del Abuelo Øko”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter