Casa Balaguer El Telar Øko

kr.250,00

2 på lager

Varenummer (SKU): 521739 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivelse

CASA BALAGUER EL TELAR, ØKOLOGISK

Husets flagskib lavet af druer fra en enkelt mark med Monastrell-druer fra vinstokke, der er mere end 70 år gamle, og som giver mindre end 1K druer pr. plante. Middelhavsstil med smuk balance mellem kraft og elegance.

God til:
Rødt kød, kraftige krydrede retter, lam, oksekød

VELBALANCERET, BLØD OG VEDVARENDE
Blækagtig mørk kirsebærrød farve. En eksplosion af mørke bær i næsen samt mineralsk og krydret. Velbalanceret og blød i ganen med god fylde og søde tanniner samt en vedvarende eftersmag.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling
Væven (El Telar) er en hyldest til familiens rødder i tekstilbranchen. El Telar er flagskibet lavet på druer fra en enkelt mark med mere end 70 år gamle Monastrell-vinstokke, der giver mindre end 1K pr. plante. Sand middelhavsstil med perfekt balance mellem fylde og elegance. Druerne høstes manuelt i små kasser og sorteres ombyggeligt på vineriet. Udblødning og gæring ved lav temperatur med drueskind og -sten i totalt 21 dage. Lagret i 18 måneder i nye franske egetræsfade af 500L og minimum 12 måneder på flaske.

Om producenten
Det familiedrevne firma Casa Balaguer (Vinessens) ligger i Villena, Valencia. Ejendommen består af ca. 70 hektar opdyrket jord fordelt på to landbrug. Der er 25 km mellem de to landbrug, hvilket giver meget forskellige dyrkningsbetingelser. Finca Harina ligger ved foden af Sierra Salinas og er omringet af tre bjergkæder, hvilket giver et særligt mikroklima til dyrkning af Monastrell. Det andet landbrug, Finca Casa Balaguer, ligger i dalen til Villena a Cañada og er mod nord og syd beskyttet af to bjerge, men mod øst udsat for havbrisen, hvorfra den østlige vind kommer ind. Herudover kommer en vinmark med Moscatel ved havet i Lagunas de La Mata Naturpark.

Familiens filosofi er at fremstille vine af høj kvalitet med minimal indblanding. De er modstandere af at bruge sprøjtemidler, ukrudtsmidler og kunstgødning. I stedet foretrækker de biodynamiske principper og økologisk gødning, som de selv komposterer. Druerne gæres med lokalt gær fra vinmarkerne, hvor de er dyrket. Det er for familien den optimale garanti for oprindelse og giver den perfekte afspejling af det sted, druerne er dyrket. Alle druer høstes manuelt i små kasser og gennemgår en streng udvælgelsesproces inden transport til vineriet. Derved sikrer de sig, at kun druer af højeste kvalitet bliver til vin. Vineriet har fire slags materiale til gæring og lagring af vinen: stål, træ, beton og ler.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Casa Balaguer El Telar Øko”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter