Carn Mor Mortlach 2008 Moscatel 14YO

kr.899,00

3 på lager

Varenummer (SKU): CMSL033 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

Denne single-batch single malt-whisky stammer fra Speyside-regionen i Skotland, og er blevet destilleret på Mortlach Distillery. Officielt blev Mortlach-destilleriet etableret i 1823, men man mener at destilleriet har produceret whisky ulovligt mange år inden licensen blev givet. Herefter skiftede destilleriet hænder mange gange. Blandt andet blev destilleriet på et tidspunkt solgt for kun 270 pund og blev undervejs også brugt som kirke og ølbryggeri. Dog går produktionen af whisky i gang igen, og i 1897 udvider man produktionskapaciteten fra tre stills til hele seks stills. Herefter blev destilleriet opkøbt af Johnny Walker & Sons i 1923 inden de bliver en del af Distillers Company i 1925. Senere blev Distillers Company Ltd som bekendt til Diageo. Til dags dato ejer Diageo stadig destilleriet, som har en årlig kapacitet på 2.900.000 liter whisky, hvor store dele af dette indgår i produktionen af Johnny Walker Whisky.

Càrn Mòr Mortlach 2008 fra Càrn Mòr er modnet i tønder som tidligere har indeholdt Moscatel-vin og tappet ved 47,5 % alkohol. Denne whisky er tappet i Càrn Mòr’s Strictly Limited-serie og findes kun i 1275 eksemplarer. Whiskyen er ikke kølefiltreret og heller ikke tilsat karamelfarve.

DETALJER OM WHISKY:

Whiskytype: Single malt
Destilleret: 2008
Aftappet: 2022
Alder: 14 år
Fadtype: Finish på Moscatel Barrel
Alkohol: 47,5 %
Smagsnoter: –

Strictly Limited er Càrn Mòr-seriens yngre udgaver. Disse whiskyer er alle tappet ved 47,5 % og består typisk af en mindre fadsammenlægning. I serien er der tidligere blevet tappet whisky fra Ardmore, Glen Ord, Bunnahabhain, Benrinnes, Ben Nevis, Pultney, Caol Ila, Benriach, Mortlach og mange flere.

I serien af Càrn Mòr Single Malt Scotch Whisky finder du unikke single batch / single cask whiskyer fra klassiske single malt-destillerier rundt om i Skotland. Hver udgivelse er strengt begrænset til få hundrede flasker, og når disse er udsolgt, så kommer der ikke mere. Càrn Mòr er opkaldt efter et smukt bjerg i den nordvestlige del af det skotske højland, og som rager 829 meter op over havets overflade.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Carn Mor Mortlach 2008 Moscatel 14YO”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter