Carn Mor Ben Nevis 2015

kr.700,00

2 på lager

Varenummer (SKU): CMSL009 Kategorier: , , , ,
Loading...

Beskrivelse

Denne single-batch single malt-whisky stammer fra Highland-regionen i Skotland, og er blevet destilleret på det højt agtede Ben Nevis Distillery. Ben Nevis, grundlagt i 1825, er kendt for at lave en rig og fyldig single malt whisky. I ny og næ producerer destilleriet også peated whisky, og det er en af disse sjældenheder som man finder i denne flaske. Ben Nevis 2015 fra Càrn Mòr er modnet i sherry butt tønder og tappet ved 47,5 % alkohol. Denne whisky er tappet i Càrn Mòr’s Strictly Limited-serie og findes kun i 1840 eksemplarer.

DETALJER OM WHISKY:

Whiskytype: Single malt
Destilleret: 2015
Aftappet: 2022
Alder: 7 år
Fadtype: Sherry Butt
Alkohol: 47,5 %
Smagsnoter: Amerikanske pandekager med røget bacon, svøbt i sød ahornsirup.

Strictly Limited er Càrn Mòr-seriens yngre udgaver. Disse whiskyer er alle tappet ved 47,5 % og består typisk af en mindre fadsammenlægning. I serien er der tidligere blevet tappet whisky fra Ardmore, Glen Ord, Bunnahabhain, Benrinnes, Ben Nevis, Pultney, Caol Ila, Benriach, Mortlach og mange flere.

I serien af Càrn Mòr Single Malt Scotch Whisky finder du unikke single batch / single cask whiskyer fra klassiske single malt-destillerier rundt om i Skotland. Hver udgivelse er strengt begrænset til få hundrede flasker, og når disse er udsolgt, så kommer der ikke mere. Càrn Mòr er opkaldt efter et smukt bjerg i den nordvestlige del af det skotske højland, og som rager 829 meter op over havets overflade.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Carn Mor Ben Nevis 2015”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.