Camus Extraordinaire 70 cl

kr.1.650,00

1 på lager

Varenummer (SKU): 4811131 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

Camus Extraordinaire er en enestående Cognac, der repræsenterer moderne fransk mode, en klassisk tidløs decanter med enkelthed og elegance, i flot gaveæske. En fin sammensætning af gammel Cognac, hvoraf nogle kan føres tilbage til sidste århundredes begyndelse udvalgt for deres fornemme modenhed.

Sammensætningen er udvalgt og konstrueret af Jean-Paul Camus for at genspejle arven fra Camus bedste blandinger. Camus Extraordinaire har en smuk rav farve med dybe og pulserende skygger ag guld. Duften er rig og kompleks og byder på en fusion af egetræ og cigarkasse med skønne undertoner af mandler. Det høje indhold af Cognac fra Borderies-regionen tilfører skøn krydret sødme, kompleksitet og flot balance med modne frugter, cedertræ og honning.

Camus ejer 4 destillerier, der har en samlet kapacitet på 30 millioner liter. Cognac Bliver destilleret på løgformede destillationsapparater af kobber. Vinen opvarmes i destillationsapparatet, så den lette alkohol fordamper.. Alkoholen fra den første “brænding” samles og destilleres for anden gang og den nye “sprit” ser dagens lys. Efter adskillige års lagring på egetræsfade forvandles “spritten” til Cognac. Egetræerne til Cognac vokser hovedsagelig i Limoges i det centrale Frankrig. Når de fældes og bruges til Cognac-fade, er de flere hundrede år gamle. Efter Cognacens lagring på egetræsfadene får den en ravgylden tone og egetræets delikate duft.

For at fremstille den endelige Cognac, tages der prøver fra mange forskellige årgange, som sammensættes. Det job varetages af Jean-Paul Camus og hans to sønner.

Området og producenten:
Camus familien har været Cognac-producenter siden 1863. Gennem 5 generationer har hemmeligheden ved at “blande” Cognac gået i arv fra far til søn. I dag arbejder Jean-Paul Camus sammen med sine to sønner Jean-Baptiste og Cyril Camus som 5. generation i det fornemme Cognac-hus.
Huset Camus ejer mere end 125 ha vinmarker, i områderne Grande Champagne og Borderies, og er således en af de vigtigste producenter i distriktet. I Cognac anvendes druesorterne Ugni Blanc og Colombard med hovedvægten på Ugni Blanc.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Camus Extraordinaire 70 cl”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter