Autentico Nativo Overproof Rum

kr.450,00

Type – Mørk Rom

Producent – Destileria Las Cabras

Land – Panama

Region – Panama

Indhold – 70cl

Alder – 8-10år

Alkohol – 54%

Finish – Tønder der har indeholdt kakaoekstrakt

10 på lager

Varenummer (SKU): NA003 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

Det er ikke hverdag man ser spanskstilet rom tappet som overproof, men når det sker, så smager det som regel så englene synger. Overproof rum er en betegnelse for rom tappet med mere end 50 % alkohol – jo flere procenter, desto større smagskoncentration. Og med Autentico Nativo Overproof Rum får man virkelig en smagsbombe som samtidig holder en flot balance på alkoholfornemmelsen.

I samarbejde med folkene bag Autentico Nativo Rum har Don Pancho Fernandez, som har mere end 50 års erfaring med romproduktion, kreeret denne serie af udsøgt rom. Don Pancho begyndte sin karriere i Cuba, hvor han blev oplært af sin mentor Ramon Fernandez Corrales. Siden 90’erne har Don Pancho boet i Panama, hvor han har været med til at skabe de bedste rom i verden, i samarbejde med Destilería Las Cabras hvor også Autentico Nativo Overproof Rum er destilleret.

Autentico Nativo Overproof Rum er modnet i Panama mellem otte og ti år på brugte tønder fra amerikansk whiskeyproduktion. Efterfølgende er rommen overflyttet til nye tønder som tidligere har indeholdt naturligt kakaoekstrakt – denne produktionsfase giver noget helt særligt til den kraftige rom.

Med sine 54 % alkohol kombinerer Autentico Nativo Overproof Rum de naturlige smage fra sukkerrørsmelassen og det amerikanske egetræ, med kakao – det giver en fantastisk smag, som er både dyb, blød og fyldig. Noter af chokolade, karamel, brændt sukker og moden frugt ender i en lang og behagelig eftersmag. Man skal ikke lade sig skræmme af de 54 % alkohol, da den høje alkohol er yderst velintegreret i smagsoplevelsen, og samtidig er med til at skrue op for smagsintensiteten.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Autentico Nativo Overproof Rum”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter