2020 Angels Ink Pinot Noir, Wente

kr.215,00

1 på lager

Varenummer (SKU): 521597 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

WENTE ANGELS INK MONTEREY PINOT NOIR
Fyldig, blød og lækker vin fra førsteklasses vinmarker i Monterey County. En hyldest til Pinot Noir-druen som er helt sin egen.

RUND OG AROMATISK
Vinen er flot rød i glasset. Duften er intens og vidner om en vin i harmoni. Den intense smag er rund og indbydende. Med rigelige mængder frugtnoter og den integrerede eg frydes ganen af de lækre bær og den saftige vaniljesmag, som er kendetegnende for vinens personlighed.

Serveres f.eks. til and eller milde oste.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling
Med ønsket om at hylde Pinot Noir-druens individuelle udtryk og frie sjæl er Angels Ink en kunstnerisk afspejling af en forenklet vinfremstilling med multikulturel anerkendelse. Udstyret er inspireret af Renæssancen, hvor vin var en ingrediens i både blæk og maling såvel som et nydelsesmiddel.

Vinen gærer på rustfrie ståltanke, og druemosten pumpes over druekvaset to gange dagligt for at trække mest mulig smag og farve ud af druerne. Efter endt gæring lagres vinen i 14 måneder på en blanding af nye og neutrale egetræsfade.

Om producenten
Wente blev grundlagt for mere end 125 år siden og er det ældste familiedrevne vinfirma i Californien. I dag drives vineriet af fjerde og femte generation. Vineriet er beliggende i Livermore Valley, et førsteklasses vinområde øst for San Francisco. Familien har altid stået for traditionelle værdier, kombineret med ny viden. I 2011 blev Wente Vineyards kåret til ”American Winery of the year” af Wine Enthusiast Magazine.

Wente’s vinmarker er beliggende på gammel flodbund, der er tørret ud. Her er der høj koncentration af mineraler, hvilket tilfører vinene kompleksitet. Man har også marker der ligger på gammel sandstens jord. Fordelen ved forskellige typer jordbund er, at man kan fremstille vine på forskellige druer. Livermore Valley er beliggende tæt ved San Francisco Bay og påvirkes kraftigt af den kølige luft, der strømmer ind om natten fra Stillehavet. Derved køles druerne ned, og varmes op om dagen. Perfekt til at dyrke gode druer.

Wente-familien har dyrket deres egne marker siden begyndelsen i 1883 og har indført deres eget ”Farming for the Future” program for at passe bedst muligt på deres jord. Ved at passe på jorden har både lokalsamfundet og hele planeten det bedre.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2020 Angels Ink Pinot Noir, Wente”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter