Amancaya Gran Reserva

kr.175,00

1 på lager

Varenummer (SKU): 521133 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

BODEGAS CARO AMANCAYA RESERVA MALBEC/CABERNET SAUVIGNON

En blød, elegant og balanceret vin, som indeholder et kompleks mix af frugt og krydderier, der forenes på den mest elegante facon.

God til:
Kalv, oksekød, svinekød, pasta og pizza, ost – mild, ost – kraftig

FYLDIG, ELEGANT OG KOMPLEKS
Amancaya er flot rødvin med stor koncentration i duften, hvor noter af modne blommer, figner og egetræ integreres flot. Smagen buldrer derudaf med stor moden frugt og flotte bløde tanniner. En kraftfuld og harmonisk eftersmag slutter flot af.

En oplagt ledsager til argentinsk oksekød fra grillen, men passer også glimrende til kraftfulde gryderetter og moden ost.

Serveringstemperatur: 16-16°C

Fremstilling
Druerne høstet i hånden og gæres i temperaturstyrede ståltanke i op til 15 dage. Efterfølgende lagres vinen i op til 12 måneder på franske egetræsfade, hvoraf 75% er nye. Dette er med til at give øget koncentration i vinen.

Om producenten
I 1999 kom et team fra Domaines Barons de Rothschild (Lafite) med Christophe Salin i spidsen, på rejse tilbage fra Los Vascos i Chile mod Frankrig til Mendoza i Argentina. Holdet var ikke på udkig efter en ny partner i Sydamerika, men fra en fælles bekendt havde de hørt rygtet, der over hele verden havde spredt sig som ringe i vandet om Nicolas Catena’s argentinske vin. Ham ville de træffe. Nicolas arrangerede en vertikal smagning for dem med Cabernet Sauvignon og Malbec. Da Christophe smagte 1993 Catena Cabernet Sauvignon, blev han slået af vinens elegance, og interessen for at prøve Malbec blev samtidig vakt. Under besøg på forskellige vingårde afslørede Nicolas sin store beundring af Lafite til Christophe. Det blev begyndelsen på et venskab baseret på gensidig respekt og beundring.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Amancaya Gran Reserva”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter