Beskrivelse
MOILLARD-GRIVOT AOP BOURGOGNE PINOT NOIR
God til:
Kylling og kalkun, lam, and, charcuteri, grill, vegetariske retter, ost – mild
KARAKTERISK, AROMATISK OG RUND
Lækker rubinrød farve. Dejlig typisk Pinot Noir-duft med noter af små bær som solbær og stikkelsbær. Smagen er moden med veludviklede tanniner, krydderier og brød. En gourmetvin, kendetegnende for sin appellation.
Server denne runde vin til f.eks. lyst kød, lam, and, grillet kød, charcuteri, vegetariske retter eller mellemlagret ost.
Serveringstemperatur: 14-15°C
Fremstilling
Jorden, hvor druerne har stået, består af kalksten blandet med mergel og ler. Vinifikationen er traditionel og foregår i temperaturregulerede tanke af rustfrit stål. Inden gæring udblødes mosten med skindet ved lav temperatur. I løbet at den lange gæringsperiode sker både pigeages og overpumpning. Vinen lagrer ti måneder i egetræsfade.
Om producenten
Moillard-Grivot arbejder med pålidelige vinavlere, som har været deres partnere i flere generationer, hvilket gør det muligt for Moillard-Grivot at lave nogle af de fineste vine i Côte de Nuits. De er altid på udkig efter den bedste kvalitet, og de forstår at behandle druerne på bedste vis med brugen af traditionel viden kombineret med effektiv teknologi. Vinificering og lagring sker med største omhu og bevågenhed, hvorved Moillard-Grivot skaber vine, som udtrykker hvert terroirs karakteristika. Moillard-Grivot er udstyret med små temperaturregulerede tanke af rustfrit stål, særligt egnet til produktionen af elegante vine fra Côte de Nuits, og lagring sker på egetræsfade og med den største respekt for traditionerne i Bourgogne.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.