2018 Eric Thill Savagnin Cuvee Romane

kr.295,00

2 på lager

Varenummer (SKU): 129-30238 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivelse

ERIC THILL SAVAGNIN “CUVEE ROMANE” 2018

Savagnin er Juras ’egen drue’ – den står bag den ikoniske vin jaune – men den dækker ikke desto mindre kun 15% af det samlede vinareal i Jura. Den giver de bedste resultater netop på mergeljord og er den senest modnende af Juras druesorter. Når Savagnin falder i hænderne på en dygtig vinmager kan den give ekstremt intense, syleskarpe vine med høj kompleksitet og endnu højere mineralitet, som man ikke skal betænke sig to gange på at prøve. Sådan er Erics Cuvée Romane med duft af hvide blomster, surmælk, brøddej, kridt, granit, rålakrids og mandel. Enestående.

Eric Thill havde en vision om at lave ægte terroir-vin af den slags, hvor jorden, druen, markerne taler direkte igennem vinen. Selvom han er født i Alsace var det i det sydlige Jura, omkring Gevingey, at han fandt godt 5 hektar ideelle marker.
Mest Chardonnay fra stokke på henved et halvt hundrede år samt nogle fede lunser med ligeledes gamle stokke pinot nor, savagnin og poulsard. Som terroir-forkæmper er Erics mantra hårdt markarbejde, hands off i kælderen og mindst mulig svovltilsætning ved aftapning. Efter en årrække under omlægning dyrker Eric nu sine marker 100% certificeret økologisk. Resultatet er vine med ren og pur frugt, druetypicitet og saftighed til en konkurrencedygtig pris.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2018 Eric Thill Savagnin Cuvee Romane”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter