2018 Ch. Canon la Gaffeliere Pomerol

kr.999,00

2 på lager

Varenummer (SKU): 111941 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

Decanter 95 point

Château Canon La Gaffelière ligger for foden af plateauet, syd for den middelalderlige landsby Saint-Émilion og jordbunden består af ler-kalksten og ler-sandjord.

Château Canon La Gaffelière er en gammel ejendom med vinavlshistorie, der dateres tilbage til det 17. århundrede, da Comte de Malets-Roqueforts købte stedet, og lejede store dele ud til vinbønder. Da familien Boitard de la Poterie senere købte en del af jorden og dyrkede det, der blev kendt som Canon-Boitard, blev familiens resterende jord omdannet til Château La Gaffelière.

I 1971 blev godset købt af grev Joseph-Hubert von Neipperg, og i 1985 nedarvet til hans søn, grev Stephan von Neipperg, den nuværende indehaver. Hans andre ejendomme inkluderer Clos de l’Oratoire og La Mondotte.

Godsets konsulent er den anerkendte selvlærte ønolog Stéphane Derenoncourt.

Valget af druesorter er ret atypisk for apellationen: næsten et perfekt 50/50 mix mellem Merlot og Cabernet. Cabernet modnes tidligt og bemærkelsesværdigt godt på Canon La Gaffelières varme jord og tilføjer kraft og aromatisk kompleksitet til Merlots overdådighed for at skabe vine med naturlig elegance og finesse.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2018 Ch. Canon la Gaffeliere Pomerol”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter