2017 Gaja Ca’marcanda Bolgheri

kr.1.495,00

1 på lager

Varenummer (SKU): 5700000011420 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

Camarcanda er flagskibet på ejendommen Ca Marcanda. Fra årgang 2015 er vinen udelukket lavet på 80% Cabernet Sauvignon og 20% Cabernet Franc. Druerne dyrkes på Bolgheri-terrasserne i en højde af 70-200 m.o.h. Jordbunden består hovedsageligt af ler, kalksten og sandsten. Det store indhold af kalksten giver jordbunden en meget særpræget, lys farve, som giver den dens navn terre bianche (hvid jord). Det er en type jord, som er perfekt til produktion af vine med stort modningspotentiale.

Hver druesort bliver gæret separat i ståltanke. Efter endt malolaktisk gæring er vinene fra de 2 druesorter først modnet i 12 måneder på nye og et til to år gamle barriques (225 l.) og derefter i 6 måneder på æggeformede cementtanke. Sammenstikningen foregår umiddelbart inden aftapning, og vinen bliver yderligere lagret i 12 måneder før afskibning.

Camarcanda er en meget kompleks vin i både duft og smag. Her finder man meget karakteristiske aromaer af modne, mørke frugter og krydrede nuancer først i munden, men vinens blødhed og dens delikate stil kommer meget flot frem med iltning. Det er en utroligt harmonisk vin, som både kan nydes til delikate kød- eller grønsagsretter men også til retter med fx lam, okse eller vildt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2017 Gaja Ca’marcanda Bolgheri”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.