2017 Ch. Batailley Pauillac 5. Cru

kr.699,00

1 på lager

Varenummer (SKU): 5700000009465 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivelse

Batailley 2017 er sammensat af 80% Cabernet Sauvignon, 17% Merlot og 3% Petit Verdot fra vinstokke, som i gennemsnittet er 46 år gamle. Vinificeringen forløber separat for hver druesort og parcel, med en lang og kølig gæring på ståltanke, en malolaktisk gæring og en modning i 18 måneder på franske egetræsfade af 225 l., hvoraf de 60% var nye for 2017.

I 2017 blev de fleste store slotte i Pauillac forskånet for hård frost på grund af deres nærhed til floden. Udbyttet var dog begrænset og kvaliteten en smule under 2016. Årgangen byder på klassiske Pauillac-vine, som har mere delikathed og som er mere hurtigmodnende end normalt. Ofte vil man anbefale at drikke Pauillac 2017 før 2016.

Vinen har en dyb, rubinrød farve. Duften byder på ret modne nuancer af mynte, blommer og solbær samt et strejf af vanilje. Smagen er en smule lettere end normalt, men alligevel kompleks og harmonisk, med sarte nuancer af mørke bær og elegante toner af milde krydderier samt lidt lakrids og bitter chokolade til sidst. Eftersmagen er lang og elegant, næsten cool climate-agtig, og det matcher i grunden Pauillac-stilen godt. Vinen vil være en god ledsager til rødt kød, retter med fuglevildt eller lam og til mange stuvede kødretter. Prøv den også til en god, moden rødskimmelost. Batailley fortjener at blive serveret i store glas!

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2017 Ch. Batailley Pauillac 5. Cru”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter