2016 Painted Rock Cabernet Franc

kr.399,00

2 på lager

Varenummer (SKU): 10790031 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

Painted Rock Cabernet Franc er en rødvin fra British Colombia, Canada. Den er lavet på 100% Cabernet Franc fra en 3 acre stor blok på Painted Rocks egen mark – deres såkaldte ”small lot”. Druerne er plukket ved håndkraft og nøje sorteret inden vinificeringen, hvorefter vinen er lagret 18 måneder på fransk eg, hvoraf 40% er nye fade.

Farve: Tæt mørklilla.
Duft: Mørk frugt, blomme, eukalyptus og chokolade spring op af glasset.
Smagsnoter: Smagen er tæt og givende, med kakao, blåbær, blomme og kirsebær, afsluttet af bløde tanniner.

Serveringsforslag: Nyd den gerne let afkølet, fx til retter med grillet aubergine eller peberfrugt, linser eller pasta i kraftig tomatsauce med masser af svampe, urter og umami.

I 1980’erne var den 60 acre store ejendom ved Skaha Lake den største abrikosplantage i Det Britiske Statssamfund. Men John og Trish Skinner havde heldigvis luret, at jorden havde potentiale til meget, meget mere, og i 2005, efter at have brugt et par år på at fjerne stubbe, stod næsten 50.000 ranker og skuede stolt ud over søen.

Painted Rock Winery i Penticton, British Colombia, er opkaldt efter de piktogrammer man kan finde rundt om ejendommen. Vinhuset drives af familien Skinner, og markerne har været dyrket bæredygtigt og økologisk (dog uden certificering) siden 2010. Druerne høstes altid ved håndkraft, og alle vinene laves som ”single varietal” – med undtagelse af flagskibet ”Red Icon”.

75 cl. – 15%

Yderligere information

Vægt 2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2016 Painted Rock Cabernet Franc”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter