2016 Clarendelle Rouge, Inspired by Haut-Brion”

kr.175,00

6 på lager

Varenummer (SKU): 5700000012397 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

Mr. Clarence Dillon, en amerikanske finansmand, besøgte Bordeaux i 1934. Under besøget blev han så betaget af Château Haut-Brion, som til trods for fordums berømmelse, på daværende tidspunkt gennemgik en svær tid. Mr. Clarence Dillon købte Château Haut-Brion i 1935 og det var begyndelsen på hans families lange engagement og dedikation til det berømte slot, såvel som til Bordeauxvin i al almindelighed.

I 2005, 70 år efter Mr. Clarence Dillon ankom, startede hans oldebarn Prince Robert de Luxembourg, et nyt kapitel i Dillon familiens historie, ved at etablere négociant virksomheden Clarence Dillon Wines. Clarence Dillon Wines producerer og sælger det første top-end Bordeaux brand: Clarendelle.

Inspireret af Clarence Dillon’s navn, er Clarendelle’s mission, at forfølge arven for perfektion, samt give en stor hyldest til det første familiemedlem som bosatte sig i Bordeaux. Med Clarendelle ønsker Prince Robert de Luxembourg, at kaste et nyt lys over det ekstremt store potentiale og ekspertise niveau, som har gjort Bordeaux til benchmark i hele verden. Med Bordeaux’ helt unikke terroir, passionerede og kvalificerede kvinder og mænd, ekspertise videregivet fra generation til generation, var alle nødvendige ingredienser tilstede for at skabe dette første top-end Bordeaux brand.

Clarendelle teamet arbejder tæt sammen med de andre teams fra de to prestigefyldte slotte: Château Haut-Brion og Château La Misson Haut-Brion. Clarendelle vinene er skabt for at imødekomme den moderne vinforbrugers ønske om at nyde gode prisoverkommelige vine fra anerkendte Bordeaux producenter som de kan stole på. Clarendelle vinene er klassiske Bordeaux vine, som er drevet af passion for ægthed og ønske om perfektion.

Druesorter
84% Merlot, 10% Cabernet Sauvignon og 6% Cabernet Franc.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2016 Clarendelle Rouge, Inspired by Haut-Brion””

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.