2015 Beni Di Batasiolo Barolo, La Corda Briccolina

kr.540,00

4 på lager

Varenummer (SKU): 521129 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

KRAFTFULD, ELEGANT OG CHARMERENDE
Barolo, DOCG Briccolina har en intens granatrød farve, som efter lagring antager teglfarvede toner. Smagen er fint struktureret, med velafbalanceret kraft og fylde, den lange, vedholdende eftersmag fremhæver de bløde tanniner, afsluttet af den blomstrende, frugtrige bouquet med egetræets fortryllende spor.

En meget fornem ledsager til rødt kød, vildt, ragout og moden ost. Det anbefales atdekantere vinen inden serveringen.

Serveringstemperatur: 18-20°C

Fremstilling
Ved høsten plukkes de fuldmodne druer manuelt. Vinificationen er traditionel. Skallerne udblødes i mosten i 15 dage, til den har opnået sin intense røde farve. Gæringen finder sted ved en lav kontrolleret temperatur, der bevarer druernes ædle frugt og dejlige krydderi i den endelige vin. Når gæringen er forbi, lagres vinen i 24 måneder på små franske egetræsfade, før den tappes på flaske. Flaskelagringen varer et år, inden vinen frigives til salg.

Om producenten
Beni di Batasiolo er en af de bedste producenter i Piemonte, og drives af den energiske og karismatiske Dogliani-familie. Ejendommen er beliggende i centrum af Barolo distriktet, og består af ni ”beni” dvs. vingårde med tilhørende vinmarker, hvilket garanterer høj diversitet. Vinmarkerne dækker et samlet areal på mere end 100 hektar i de bedste områder.

Udover de fantastiske Barolo vine fra Piemonte’s ”great vineyards”: Briccolina, Boscareto og Cerequio, producerer Batasiolo en lang række andre flotte vine: Barbaresco, Barbera d’Asti, Moscato d’Asti, m.fl.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2015 Beni Di Batasiolo Barolo, La Corda Briccolina”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter