08 Ch. de Villars Fontaine “Le Rouard”

kr.495,00

8 på lager

Varenummer (SKU): VF0012008 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

2008, 13 %, Château de Villars Fontaine

Øst for byerne Vosne-Romanée og Nuits-Sint-Georges mellem Dijon og Beaune ligger den 30 hektar store vingård Domaine de Montmain. Vingården ligger på toppen af bakken i byen Villars Fontaine og har siden 1984 fungeret som en klassisk wine grower-producent. Domænet producerer både AOC Hautes Côtes de Nuits i røde og hvide udgaver samt Bourgogne Aligoté og Gamay-baseret Coteaux Bourguignons-vine.

Som noget helt særligt specialiserer de sig i, at domæne-modne vinene på flaske inden frigivelse, hvilket betyder, at producenten tilbyder modne og drikkeklar Bourgogne-vine – vi taler om både fem, ti og 20 års flaskemodning på Château de Villars Fontaine. Ganske unikt i en tid, hvor det ikke er til at opdrive gammelt Bourgogne-vin.

Her har vi at gøre med en hvidvin lavet på Chardonnay-druer fra marker beliggende i Bourgogne-området Hautes Côtes de Nuits. I denne vin er miniraliteten i højsædet, og det er samtidig en cuvée som vi tilbyder i mange forskellige årgange, helt tilbage til 2004.

Denne vin byder på stor mineralitet med flint, kalksten og friskhed på syren. En livlig og finessedrevet hvidvin som passer perfekt til det store skaldyrsfad.

Hvorfor står der på nogen flasker Domaine de Montmain og andre Château de Villars Fontaine? Domænet foretog navneændring for nogle år siden, hvilket vil sige, at de ældre årgange fra huset er flasket under det gamle navn ”Château de Villars Fontaine”, og de yngre årgange er tappet under det nye navn ”Domaine de Montmain”. Med tiden vil navnet Château de Villars Fontaine dermed udfases helt – ganske enkelt.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “08 Ch. de Villars Fontaine “Le Rouard””

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter