Beskrivelse
Tempranillo-druerne, der er brugt til denne vin, er høstet manuelt fra marker, som ligger på en alluvial terrasse lige over Duero-floden, ca. 800 meter over havets overflade. Markerne vender mod sydøst, og det øverste lag består af sten, grus, sand og adskillige kampesten. Det næste lag jord består af ler under et lag af kalkstensgrus. Denne type jord er ideel til at koncentrere druernes smag og duft.
Drueklaserne sorteres nøje for udelukkende at bruge de bedste druer til vinen. Den alkoholiske gæring tager 7-9 dage og sker ved 26-28?C efter udblødningen, som tager 3-5 dage og er ved lav temperatur. Vinen løber herefter fra. Når første gæring er overstået, hviler vinen med det lette bundfald i 3-6 uger for at udvikle større kompleksitet, og i løbet af denne periode gennemgår vinen den malolaktiske gæring. Lagring sker i franske og amerikanske egetræsfade og tager 24 måneder.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.