Beskrivelse
Tempranillo-druerne, der er brugt til denne vin, er høstet maskinelt fra marker, som ligger på en alluvial terrasse lige over Duero-floden, ca. 800 meter over havets overflade. Markerne vender mod sydøst, og det øverste lag består af sten, grus, sand og adskillige kampesten. Det næste lag jord består af ler under et lag af kalkstensgrus. Denne type jord er ideel til at koncentrere druernes smag og duft.
Få minutter efter høsten bliver 25% af drueklaserne hældt i tanke af rustfrit stål for at gennemgå gæring. Den resterende mængde afstilkes inden udblødning ved 10?C i adskillige dage. Den alkoholiske gæring tager seks til otte dage og foregår ved lav temperatur på under 20?C. Efter udblødningen, som tager 10-12 dage, løber vinen fra, og den forbliver i kontakt med det lette bundfald for at opnå større kompleksitet, mens det samtidig muliggør den naturlige, malolaktiske gæring.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.