Beskrivelse
AVISPA TEMPRANILLO-BIOLÓGICO
Lækker, fyldig Tempranillo med en frisk og frugtig smag.
God til:
Grill, ost – kraftig, oksekød
LÆKKER, FRISK OG FRUGTIG
Indbydende rød farve i glasset og en behagelig duft af lakrids og morbær. Smagen er frisk og frugtig med noter af mørke bær og urter og en vedholdende, fyldig eftersmag.
Server Avispa Tempranillo med blåskimmelost, grillet kød eller andre retter med kød.
Serveringstemperatur: 16-18°C
Fremstilling
Druerne dyrkes lokalt på økologisk certificerede marker i et klima, der er optimalt til at dyrke druer. Høsten foregår både mekanisk og manuelt i løbet af dagen, når druerne er fuldmodne. Efter afstilkning presses druerne let og gennemgår gæring ved en kontrolleret temperatur på 24ºC i tanke af rustfrit stål, hvor mosten dagligt pumpes over. Udblødningsfasen er kort og den malolaktiske gæring foregår ligeledes på tanke af rustfrit stål.
Om producenten
For den økologiske vinbonde anses hvepsen (avispa på spansk) for en uundværlig hjælp i vinmarken. Den bestøver planterne og er med til at holde insektbestanden nede på et acceptabelt niveau, når der ikke må bruges kunstige insektmidler.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.