Beskrivelse
Château Montrose 2 Cru Saint-Estéphe
Châteauet beskriver selv høsten som følger:
”Efter en kold og hård vinter med temperaturer, der varierede mellem -15°C og 16°C i to uger i januar, genvandt sæsontemperaturen sit normale niveau. April og maj var relativt regnfulde, men med milde temperaturer, hvilket tillod en normal vækst af vegetationen og et regelmæssigt skud på druesorterne. Det fine vejr vendte tilbage i juni og juli med kun to eller tre regnskyl.
August var dog uregelmæssig og præget af god temperatur uden overdreven varme, et par overskyede dage uden nedbør, deraf tørke. September og oktober havde temperaturer over sæsongennemsnittet. Dette år bød på en fremragende, koncentreret og fyldig vin.”
Høstperiode 25. september – 9. oktober
Smagsnoter: Tæt farve med teglstensnuancer. Duften afslører dufte af sort frugt, kold tobak og cigar. Aromaer af sorte frugter, under jorden, træder frem i en let stram gane. Harmonisk, elegant vin med fylde og smuk struktur. Lang og fin eftersmag.
Stand B


Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.