Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Snaps

Sorter efter
Vis per side

Falster Akvavit

FALSTER AKVAVIT

Indhold - 50cl
Alkohol - 38%
Årgang - 2020
Type - Klassisk
Producent - Falster Destilleri

Klassisk Falster Akvavit på blandt andet Frø af kommen, fennikel og dild samt skal af pomerans og citron.

FALSTER Akvavit Klassisk er en blød og velsmagende Akvavit med fine citrusnoter og fin sødme der vil gøre det rigtigt godt til det danske frokostbord.

FALSTER Akvavit Klassisk kan nydes fra 5 grader og er faktisk så god at den med fordel kan skænkes ved stuetemperatur.

Familieopskriften er hemmelig til gengæld er vi ikke bange for at fortælle alle at denne her skal prøves.

Rigtig god fornøjelse.
199 DKK

Snaps Bornholm Limited No.5 Æble Vanilje

SNAPS BORNHOLM LIMITED EDITION No. 4 ÆBLE & VANILJE

Indhold - 50cl
Alkohol - 40%
Smag - Æble & Vanilje

Hvert år lancerer Snaps Bornholm et begrænset oplag af deres Limited Edition flaske. Dette sker på deres fødselsdag den 14. oktober. I 2020 fortsætter de traditionen, det er den femte i rækken og denne gang med økologiske dehydrerede æbler og vaniljestang. Deres Æble & Vanilje snaps smager sødt af æble, med en strejf af vanilje som bringer minderne tilbage til bedstemors køkken og er et godt match til blandt andet lyst kød som fjerkræ og gris samt ostebordet og desserten. Og som med alle deres snapse bliver Æble og Vanilje kun bedre med årene.
269 DKK

Bornholmer Årstidsbox

12X4 cl
225 DKK

Isle of Møn Valnødde Snaps

En snaps med en rund nøddesmag. Håndfremstillet af valnødder plukket på Nordfeld Gods på Møn i sommeren 2017.

38,5% 250 ml.
129 DKK

Isle of Møn Dild Snaps

Håndfremstillet af dildskærme fra vores egen have på Møn, plukket i løbet af sommeren 2018.

38,5% 250 ml.
129 DKK

Isle of Møn Fanefjord Snaps

En frisk og fyldig snaps, håndlavet af urter plukket på Møn. Indeholder udtræk af: Gråbynke, citronmelisse, rejnfan, sødskærm og hyldeblomst.

38,5% 250 ml.
129 DKK

Isle of Møn Sødskærm Snaps

En rund og blød snaps med en god, kraftig smag af lakrids/anis. Håndlavet med udtræk af sødskærm, plukket på Møn i maj.

38,5% 250 ml.
129 DKK

Isle of Møn Kirsebær Snaps

Håndfremstillet af kirsebær fra vores egen have på Møn, plukket i løbet af sommeren 2018, samt honning fra vores lokale biavler.

38,5% 250 ml.
129 DKK

Isle of Møn Havtorn Snaps

En håndfremstillet frisk kryddersnaps, lagret med havtorn fra Præstebjerg, krydret med citronmelisse og sødet med hvidkløverhonning.

38,5% 250 ml.
129 DKK

Isle of Møn Juleakvavit 500cl

En rund og frisk akvavit, med skøn afbalanceret krydret duft og smag af jul - håndlavet af friske urter, plukket på Møn. Indeholder udtræk af: granskud, sødskærm, hyldeblomst, gråbynke, rejnfan, citronmelisse og dild.

38,5% 500 ml.
249 DKK

Aalborg Taffel Akvavit 35cl

Rød Aalborg Taffel Akvavit 35cl. 45 %abv serveringstemperatur -18 TIL 7°C HISTORIEN Danskerne har givet den kælenavnet ’Rød Aalborg’, men dens rigtige navn fik den allerede i 1846, da den blev lanceret af Isidor Henius – manden, der bragte den danske snapseproduktion op på et kvalitetsniveau, vi kender i dag. OPLEVELSEN Aalborg Taffel Akvavit er arketypen på en klar, dansk akvavit. Den har en tydelig smag af kommenfrø, men lukker man øjnene, kan man ane en diskret eftersmag af appelsin. MADEN DEN PASSER TIL Den passer perfekt til et stykke med marineret sild serveret med en løgring. Og der er garanti for succes, hvis den serveres til et stykke med spegepølse eller flæskesteg med surt.
DKK

Schumachers Hyldeblomst Brændevin

Man kan ikke komme uden om, at hyldeblomst de seneste par år er blevet lidt af en darling i det nye, nordiske køkken. Det er dog ikke mange steder, det fungerer lige så godt som her! Brændevinen er lavet på basis af neutral hvedespiritus, som trækker med hyldeblomst. Den er tappet ved 38% alkohol. Farve: Klar med et let gyldent skær. Duft: Floral duft af hyldeblomst og en snert af vanilje. Smagsnoter: Smagen er rund og mild med fine blomsternoter. Serveringsforslag: Sæt den på frokostbordet eller nyd den i solen på en sommerdag. Brændevinen er død! Brændevinen længe leve! Schumachers Brændevin er i spidsen af en spiritusrevolution der, glas for glas, afstøver brændevinens rygte som en kedelig kommensprut der skal sluges i en rasende fart og skylles ned med pilsner. Det startede i 2001, da Café Pussy Galore´s Flying Circus på Nørrebro i København bestilte moderne brændevine til deres moderne smørrebrødskort. Kok Dan Schumacher skabte ”Schumachers Chili/Citron Brændevin”, som siden hen er blevet bestselleren i sortimentet. Siden er kollektionen af krydderbrændevine blevet utroligt velassorteret, med en række usædvanlige varianter hvor kommen ikke er velkommen. Denne helt nye måde at gribe brændevine og snaps an på har også succes bag baren, hvor Schumachers flittigt bruges i cocktails på landets bedste barer. Der er dog ingen tvivl om, at det stadig er frokostbordet, der er den største scene.
189 DKK

Kimerud Håvaldsen Aquavit Triple Cask

Håvaldsen Triple Cask Aquavit 40,0% Håvaldsen Triple Cask Aquavit destilleres på samme måde, som mand destillerer verdens bedste gins. Ved destillation bruges alle urter på samme tid, hvorefter det rene bjergevand tilføjes. Urterne er godt integreret i slutproduktet, som får den højeste kvalitet. Håvaldsen er blevet opbevaret i tre forskellige tønder, Sherry, Madeira og fin fransk eg, i 9 måneder. Dette er den første Triple Cask Aquavit lavet i Norge og sandsynligvis på verdensplan. Oplev en dyb eftersmag fra urter og planter, herunder kommen, koriander, mynte, ingefærrødder, appelsin og citronskal. Denne Triple Cask Aquavit er en skål til mester destillerens bedstefar, Herold Håvaldsen, som var minearbejder i de norske bjerge. I løbet af 2. verdenskrig arbejdede han på skibe, før han blev taget som krigsfange for sin tjeneste som frihedskæmper. Han og hans kolleger i minerne og de øvrige faldne helte hyldes med denne komplekse norske Aquavit. Anbefales som avec på højde med de fineste mørke
399 DKK