Handelsbetingelser

 

Du kan finde svar på de fleste af dine spørgsmål på denne side. Hvis ikke du finder det her er du velkommen til at ringe eller maile til os.

vordingborg@skjold-burne.dk

Tlf: (+45) 55370016

Hverdage: 09:30 – 17:30, lørdag: 09:30-14:00

Spørgsmål omkring betaling

Hvilke betalingskort kan jeg bruge?

Dankort

Dankort / VISA-Dankort

VISA

MasterCard

VISA Electron

MaestroJCB

De viste priser på webshoppen er inklusiv dansk moms (25 %). 

Kreditkort

I betalingsfasen får du opgivet, hvilke varer du har bestilt samt den samlede pris. Når du vælger at gå til kassen, bliver du ført til en sikker server godkendt af NETS, hvor du skal indtaste følgende:

Kreditkortnummer

Udløbsdato

Kontrolcifre

Såfremt du ikke udfylder disse felter korrekt, kan skjoldburne-vordingborg.dk ikke gennemføre dine varekøb. Herefter trykkes på ‘Godkend’. Beløbet trækkes først på din konto, når varen sendes fra skjoldburne-vordingborg.dk. Du vil ved modtagelsen af bestillingen få en faktura. 

Er det sikkert at bestille online?

Når du har samlet de varer, du ønsker og gerne vil betale, bliver du automatisk omdirigeret til en såkaldt sikker server hos QuickPay. Herfra er al kommunikation mellem dig og serveren krypteret med SSL (Secure Socket Layer)-kryptering. Denne kryptering sikrer, at ingen kan aflytte eller opsnappe de informationer du indtaster. Selve transmissionen er godkendt af NETS, og sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen. Når du befinder dig i en sikker zone, vises, i dit browservindue, et lille ‘Secure Server’-ikon. I Internet Explorer og Firefox er dette lille ikon en lukket hængelås.

Hos skjoldburne-vordingborg.dk beder vi dig aldrig om din underskrift eller pinkode. Uanset om du handler på Internettet eller i vores fysiske butik gælder det, at det KUN er din underskrift eller pinkode, som i juridisk forstand, kan betragtes som bindende. Hvis nogen misbruger dit kortnummer og kortets udløbsdato, har den pågældende butik pligt til at annullere handelen. Det kan din bank gøre for dig. Det vil sige, at du ikke løber nogen risiko ved at handle hos skjoldburne-vordingborg.dk.

Fragt og levering 

Leveringstid:

Ordrer modtaget inden kl.12.00 afsendes samme dag. Varerne sendes med Postnord eller Dao pakkeshop, som du vælger. 

Alle varer leveres så længe lager haves – Vi levere gratis i 4760 Vordingborg. 

NB: Der tages forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.

Hvad skal jeg betale i fragt?

Vi levere gratis i 4760 Vordingborg

DAO pakkeshop: Pris fra 49,-

Postnord: Pris fra 69,00

Kan jeg hente varerne i Jeres butik?

Ja, det kan du. Du vælger blot “Afhentning i butik” under forsendelse (ingen evt. fragtgebyr), så er varen reserveret til dig og klar til afhentning (du er så sikker på ikke at køre forgæves). Husk blot din online kvittering. 

Beskadiget pakke?

Ved synlig beskadigelse bedes du nægte modtagelse. Er pakken allerede modtaget, skal der reklameres hurtigst muligt og gerne samme dag. Husk at modtage med FORBEHOLD. Kontakt skjoldburne-vordingborg.dk på vordingborg@skjold-burne.dk så hjælper vi med reklamationsbehandlingen.

Jeg har afgivet en ordre – kan jeg ændre ordren?

Kun hvis vi ikke har pakket din ordre. Vi pakker hele dagen så vi skal modtage ændringen hurtigst muligt per telefon efter ordreafgivelse, for at det skal kunne lade sig gøre.

Jeg har brug for at ændre leveringsadressen på min ordre

For at kunne ændre adressen på en afgivet ordre skal du skrive til vordingborg@skjold-burne.dk med dit ordrenummer og de nødvendig ændringer. Vi vil vende tilbage med information, om det var muligt at foretage ændringen.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du kan bruge vores returanmodning ved at gå ind på din konto, og under “Ordrer” trykke på “Retur vare(r)”. Du kan også bruge dette link

Du kan også vælge at købe et GLS returlabelaf os for 49 kr., så kan vi nemlig følge din pakke med track and trace, og du ved den kommer trygt frem til os.

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på skjoldburne-vordingborg.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

a) har modtaget din vare

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i en ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via vordingborg@skjold-burne.dk el. tlf. 55370016. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Varens stand, når du sender den retur

Varen skal være i samme stand, som ved modtagelse.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refundere vi betaling modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder, skal varen sendes til: Vordingborg Vinhandel/Skjold Burne, Algade 83G, 4760 Vordingborg. Du kan også fortryde ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på samme adresse efter forudgående aftale. 

Hvad skal jeg sende med tilbage? 

Ved returnering eller ombytning skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder og vedlægge den fremsendte følgeseddel samt kopi af faktura. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav 

Der mangler noget i min ordre

Desværre kan der ske fejl. Hvis du har modtaget din ordre og der mangler en vare, så kontakt os venligst på vordingborg@skjold-burne.dk eller tlf. 55370016 og oplys dit ordrenummer. Vi vil så undersøge sagen.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på har vi brug følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos skjoldburne-vordingborg.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Indehaveren for skjoldburne-vordingborg.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på skjoldburne-vordingborg er indehaver Anders Petersen. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til skjoldburne-vordingborg.dk videregives ellers sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos skjoldburne-vordingborg.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til skjoldburne-vordingborg.dk e-mail vordingborg@skjold-burne.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Vordingborg Vinhandel/Skjold Burne v/Anders Petersen. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.