Charles Mignon, Comte de Marne Grand Cru Brut

kr.800,00

25 på lager

Varenummer (SKU): 1421011 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

CHARLES MIGNON CUVÉE COMTE DE MARNE GRAND CRU CHAMPAGNE BRUT

Grand Cru Champagne på højt niveau fra Charles Mignon. Denne unikke flaske sender tankerne tilbage til gamle dage, indholdet er i top med god friskhed og intensitet.

God til:
Aperitif

FYLDIG OG DELIKAT
Charles Mignon, Comte de Marne, Grand Cru Champagne har en fortryllende duft med hvide blomster, grønne æbler og citrusnoter. Smagen er blød med en kraftfuld mousse og smagsnoter af acacie, citrus og en flot balance.

Særdeles velegnet til enhver festlig lejlighed og fiskeretter især.

Serveringstemperatur: 8-9°C

Fremstilling
Denne cuvée er sammensat af druer fra gode parceller omkring de to landsbyer; Montagne de Reims og Côte de Blancs. Alle disse marker har Grand Cru status. Blandingen er 55 % Pinot Noir og 45 % Chardonnay. Pinot Noir tilføjer dybde og kompleksitet til den endelige vin og Chardonnay giver friskhed og elegance! En klassisk kombination her i Champagne.

Vinen er produceret i begrænset mængde på 30.000 flasker samt enkelte i større format. Inden endelige dosage lagres vinen i 3-4 år på bundfaldet i flasken. Dette tilfører ekstra dimensioner til duft og smag.

Om producenten
Charles Mignon er beliggende i Épernay, som er en af de vigtigste byer i Champagne-regionen. Her ligger mange store huse, men kun ganske få der som Charles Mignon har familiekarakter og som holder fast i sin identitet. Alle vine produceres med et øje på familiens traditioner gennem tiden, og Bruno Mignon sørger for, at hans familietraditioner holdes i hævd. Kældrene ligger dybt under byen, og her får champagnerne lov til at udvikle sin kompleksitet til glæde for den sande livsnyder.

Charles Mignon er champagne af høj kvalitet fra 1. Cru eller Grand Cru marker. Fortryllende dråber, hvad enten det er Brut, Sec, Rosé eller den fantastiske top cuvée Comte de Marne.

Yderligere information

Vægt 2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Charles Mignon, Comte de Marne Grand Cru Brut”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.