Beskrivelse
LA BAUME SAINT PAUL CABERNET SAUVIGNON/SYRAH ALKOHOLFRI
God til:
Grill, rødt kød, ost – mild
BLØD OG ELEGANT
Lys rubinrød farve. Fyldig og kompleks i næsen med røde bær og brombær med krydrede noter. Blød og elegant i munden med en vidunderlig overflod af smagsvarianter. Den frugtige og saftige smag afslører noter af solbær, bløde krydderier og krydderurter.
Det perfekte match til rødt kød, grillmad og en variation af oste.
Serveringstemperatur: 14-16°C
Fremstilling
Efter traditionel vinifikation trækkes alkoholen ud af vinen ved vacuumdestillation i spindekeglesøjler. Denne nytænkende proces kræver ikke tilsætning af kemikalier eller opvarmning. Der behøves kun 30 timer for på nænsom måde at fjerne alkoholen fra vinen. Vinens struktur og aromatiske kvalitet bevares således uden, at der tilsættes aromaer for at opnå en autentisk og naturlig smag.
Om producenten
“La Baume Saint-Paul er en udsøgt serie af vine, som udtrykker vores måde at dyrke vin samt den omsorg, vi føler for området. Vores produkter tilbyder alt, hvad forbrugeren kan forvente af en vin: krop, frugt, friskhed og finesse” Jonathan Sanches – Winemaker.
I mere end et århundrede har Domaine de la Baume dyrket landbrug og lavet fortryllende vine med stort, aromatisk potentiale. Beliggende i hjertet af Languedoc-Roussillon i den lille by Servian mellem Béziers og middelalderbyen Pézenas er vingården en kilde til inspiration. Som et sandt paradis af ro og omgivet af natur er vingården indbegrebet af sydens varme og livlighed samt kærligheden til landet. Jorden på vingårdens marker er meget varieret. Mens den består af små kalksten på skråningerne, består jorden på sletterne af ler/kalksten og sand/ler. Dette rige terroir gør det muligt at lave mange forskellige vine, der spænder fra den let drikkelige stil til de mere raffinerede vine. Men ligegyldigt hvordan vinen er, tilbyder de en enorm aromatisk variation.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.